Ærlig 'Paradise'-babe: Jeg tog 15 kilo på efter optagelserne

Amanda har prøvet at tage mange kilo på, men hun har også prøvet at tabe sig så meget, at hun ikke så helt rask ud. Nu fortæller hun, hvorfor hun i mange år har haft så store vægtsvingninger.

Siden Amanda Palm i 2014 medvirkede i 'Paradise Hotel' sæson 10, har hendes vægt år efter år kørt op og ned med mange kilo.

- Da jeg kom hjem fra Mexico, var der rigtig mange fester, og jeg levede bare enormt usundt og drak meget alkohol, som gjorde, at jeg tog rigtig meget på. Pludselig kunne jeg mærke, at jeg skulle stoppe op og finde en retning i mit liv. Det var en hård livsstil, og jeg tog mindst 15 kilo på, fortæller 26-årige Amanda til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

I tiden efter 'Paradise Hotel' har hun boet og arbejdet mange forskellige steder. Det har haft kæmpe indflydelse på vægten.

- Det er klart, at der er forskel på, om man fester og går i byen hele tiden, eller man arbejder i en tøjbutik, hvor man løber rundt, siger hun.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager i stort vægttab: Min kæreste tændte ikke på mig længere

Spiseforstyrrelse

Hun indrømmer også, at hun har haft svært ved at blive glad for sin krop, fordi hun aldrig har haft en smal talje, som har givet hende en følelse af at være feminin. Uanset hvordan hun trænede og spiste, var hun æbleformet.

Jagten på drømmekroppen har naturligvis også medvirket til vægtsvingninger. På et tidspunkt vejede hun 48 kilo, og hvis man ikke vidste bedre, ville man måske tænke, at hun var syg.

LÆS OGSÅ: Silas bakkes ikke op af tidligere dansepartner

- Jeg har aldrig lidt af en spiseforstyrrelse. På et tidspunkt var jeg meget, meget tynd. Men det har aldrig været bevidst. Det har været, fordi jeg har arbejdet rigtig meget og har glemt og tænke på sundhed og at passe på min krop, siger hun.

I sommeren valgte hun at få foretaget en brystforstørrende operation med eget fedt. Her blev hendes fedt fra den øverste del af lænden, inderlår, mave og knæ flyttet til brysterne. Hele det forløb kan man følge i den nyeste sæson af 'Mig og mine nye bryster'.

I dag er 'Paradise'-baben flyttet tilbage til Aalborg, hvor hun studerer og har startet sit eget PR-bureau.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver afslører babynavn

 
View this post on Instagram
 

A post shared by AMANDA PALM (@amandapalmn)