Ærgerlige Christel: Kan ikke se tilbage på minderne

Christel Trubka er kendt fra både 'Paradise Hotel', 'Singletown' og 'Ex on the Beach', men der er ingen af de mange timers tv, hun kan kigge tilbage på.

Det er ikke, fordi Christel ikke ønsker at se tilbage på minderne, men alle de sæsoner, Christel har medvirket i, er blevet slettet fra henholdsvis Viaplay og Discovery.

- Jeg forstå sagtens, at sæsonen af 'Paradise' er taget ned, men alle de programmer, jeg nu har medvirket i, er taget ned, og det er egentlig ærgerligt ikke at kunne se de minder længere, fortæller Christel i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Teresa på Teiturs dom

Udmeldingen kommer efter, at Christels sæson af 'Paradise' fra 2015 er taget ned, da deltageren Theis har fået en dom for voldtægt, og derfor har Viaplay besluttet at fjerne sæsonen, ligesom de gjorde, da Teitur blev dømt for voldtægt ved byretten i Odense.

Artiklen fortsætter under billedet.

'Paradise Hotel 2015 (Foto: TV3)
'Paradise Hotel 2015 (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Voldsdømt og løsladt: Det får Teitur i erstatning

Teitur blev dog ikke dømt for voldtægt ved landsretten, men fik en dom for vold, men det har ikke ændret på Viaplays beslutning om at fjerne sæson 15 af 'Paradise Hotel'.

Ligesom Discovery fortsat har slettet både sæsonen af 'Singletown' og 'Ex on the beach', hvor Teitur medvirkede, og det var netop de samme sæsoner, som Christel deltog i.

Derfor har Christel ikke længere reality-tv at se tilbage på med sig selv som deltager.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se Christels nye kæreste

Teitur og Christel i 'Singletown'. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)
Teitur og Christel i 'Singletown'. (Foto: Dplay/Discovery Networks Denmark)