Adoptivdatterens rørende farvel: Du gav mig et nyt liv

Klaus Paghs adoptivdatter Pawarisa havde skrevet et rørende afskedsbrev, som blev læst op i kirken.

Ved Klaus Paghs bisættelse 11. december blev det svært for deltagerne at holde tårerne tilbage, da præsten Sørine Gotfredsen læste et særligt brev op i Frederiksberg Kirke. Den 16-årige adoptivdatter Pawarisa havde nemlig skrevet et rørende afskedsbrev til sin far. HER&NU har fået tilladelse til at bringe det.

- Kæreste far. Hvis bare du vidste, hvor meget jeg holder af dig. Der er så mange ting, jeg ikke har fået sagt, men i stedet for at gøre det trist og tungt, vender vi det til noget positivt. Det har vi brug for nu, indledte Pawarisa, hvis mor er enken Usanee, der blev gift med Klaus Pagh i 2007.

LÆS OGSÅ: Ærlige Anders Lund Madsen: Har droppet spejlet

 Det var en tydeligt berørt Pawarisa, der sammen med sin mor tog afsked med Klaus Pagh i sidste uge (Foto: Peter Hauerbach)
Fået flere muligheder i livet
- Jeg er meget taknemmelig for at være kommet til Danmark og vokse op med en mor, far og hund. Du har givet mig de bedste barndomsminder.

- Du gav en lille thailandsk pige og hendes mor et nyt liv. Du fik mig ind på Gentoftes bedste privatskole og sørgede for min uddannelse og et godt liv til mor og mig. Jeg vil aldrig glemme vores rejser sammen, og jeg kommer hvert fald ikke til at glemme, hvordan du brokkede dig på hoteller, men resultaterne var gode. Vi endte altid med at få et godt hotelværelse.

LÆS OGSÅ: Alexandras coronaråd: Hyg med veninderne

- Jeg har fået flere muligheder i livet, takket været dig far, og jeg vil ikke skuffe dig. Du kæmpede til det allersidste, hvilket er en anden ting, jeg er meget stolt af. Jeg er glad for, at du nu er smertefri og hygger dig med dine bedste venner. Ærligt må jeg sige, at det nok er sjovere deroppe end det er her.

- Far, du er speciel, og i de 15 år vi har kendt hinanden, har du ikke været andet end nem. Jeg savner dine bemærkninger, din humor og de legendariske Klaus Pagh-historier, sagde Pawarisa blandt andet.

LÆS OGSÅ: LISTE: De mest sete danske tv-serier i 2020

LÆS OGSÅ: Klaus Pagh bisat: Eks-konernes rørende farvel
Ved Klaus Paghs bisættelse 11. december blev det svært for deltagerne at holde tårerne tilbage, da præsten Sørine Gotfredsen læste et særligt brev op i Frederiksberg Kirke. Den 16-årige adoptivdatter Pawarisa havde nemlig skrevet et rørende afskedsbrev til sin far. HER&NU har fået tilladelse til at bringe det. - Kæreste far. Hvis bare du vidste, hvor meget jeg holder af dig. Der er så mange ting, jeg ikke har fået sagt, men i stedet for at gøre det trist og tungt, vender vi det til noget positivt. Det har vi brug for nu, indledte Pawarisa, hvis mor er enken Usanee, der blev gift med Klaus Pagh i 2007. LÆS OGSÅ: Ærlige Anders Lund Madsen: Har droppet spejlet Det var en tydeligt berørt Pawarisa, der sammen med sin mor tog afsked med Klaus Pagh i sidste uge (Foto: Peter Hauerbach) Fået flere muligheder i livet - Jeg er meget taknemmelig for at være kommet til Danmark og vokse op med en mor, far og hund. Du har givet mig de bedste barndomsminder. - Du gav en lille thailandsk pige og hendes mor et nyt liv. Du fik mig ind på Gentoftes bedste privatskole og sørgede for min uddannelse og et godt liv til mor og mig. Jeg vil aldrig glemme vores rejser sammen, og jeg kommer hvert fald ikke til at glemme, hvordan du brokkede dig på hoteller, men resultaterne var gode. Vi endte altid med at få et godt hotelværelse. LÆS OGSÅ: Alexandras coronaråd: Hyg med veninderne - Jeg har fået flere muligheder i livet, takket været dig far, og jeg vil ikke skuffe dig. Du kæmpede til det allersidste, hvilket er en anden ting, jeg er meget stolt af. Jeg er glad for, at du nu er smertefri og hygger dig med dine bedste venner. Ærligt må jeg sige, at det nok er sjovere deroppe end det er her. - Far, du er speciel, og i de 15 år vi har kendt hinanden, har du ikke været andet end nem. Jeg savner dine bemærkninger, din humor og de legendariske Klaus Pagh-historier, sagde Pawarisa blandt andet. LÆS OGSÅ: LISTE: De mest sete danske tv-serier i 2020 LÆS OGSÅ: Klaus Pagh bisat: Eks-konernes rørende farvel