Adam Prices muntre køkken med Rasmus Botoft: Spise med Pjerrot

Botoft, der står i spidsen for Tivoli Varietéen som har premiere i Glassalen i juni, lavede mad med Price.

Med en duel på smørrebrød åbnede Adam Price, 55, og Rasmus Botoft, 50, i torsdags Tivoli Food Festival. Her dystede tv-kokken mod skuespilleren om at lave den bedste avocadomad, og det var så tæt et opløb, at Pjerrot som dommer valgte, at de skulle dele førstepladsen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-stjerne afslører stor nyhed

Artiklen fortsætter under videoen fra Lise Baastrups bryllup…

De havde endda valgt at give sig selv et benspænd ved at lave en vegansk udgave af den lækre mad, så sammen lavede de en vegansk mayonaise på soyamælk med vindruekerneolie.

Under madlavningen underholdt de to herrer publikum foran deres muntre køkken, og Adam, der sammen med sin bror James har restaurant i Tivoli, fortalte, hvordan familiens Tivoli-historie var startet med en ærgerlig konkurs.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afviser vold: Jeg har aldrig slået hende!

Da slægten kom til Danmark fra Wales i 1795 grundlagde de Prices Morskabsteater på Vesterbrogade, og det gik godt, lige indtil Georg Carstensen åbnede sit Tivoli i 1843.

– Dengang optrådte Pjerrot for min familie, men vi blev kørt konkurs. I stedet blev familien inviteret ind i Tivoli og var her med til at starte Pantomimeteatret, forklarede Adam.

Den historie fik Rasmus Botoft på banen med noget af en konspirationsteri:

LÆS OGSÅ: Reality-deltager hemmeligt gift

– Kan man sige, Adam, at du og James nu har jeres egen restaurant i Tivoli som en del af en langsigtet plan om at hævne konkursen?

Det fik Price til at bryde sammen og tilstå.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin om at blive mor: Jeg glæder mig

– Ja, det satser vi på, ”indrømmede” han og lo sammen med Pjerrot.