Adam Price alene igen: Brændt kærlighed

Corona-nedlukningen tog så hårdt på forholdet mellem tv-kokken og kæresten Annesofie Faurschou, at de er gået fra hinanden.

De var et power-par; tv-kok og manuskroptforfatter Adam Price, 53, og hudlæge ph.d. Annesofie Faurschou, 41. Men nu er de gået hver til sit.

Parret mødtes i efteråret 2017, hvor Adam Price var i patientstolen hos Annesofie. De mingelerede med både karrierer og børn i hver deres hjem i Hellerup, rejste sammen, dyrkede sport sammen, nød livet og hinanden.

LÆS OGSÅ: CHOK! Linses drastiske beslutning: Familien kommer først

Men kærligheden led et knæk under corona-nedlukningen, hvor mange mennesker fik god tid til at tage livet op til revision.

- Jeg kan bekræfte, at Adam og jeg ikke længere er kærester. Vi skulle have været på en lang udlandsrejse i foråret sammen, og i stedet blev vi som alle andre tvunget til at holde os hjemme. Det var en stille tid til eftertanke. Jeg fandt ud af, at jeg vil noget andet med livet end Adam. Vi deler ikke de samme værdier. Det tog jeg konsekvensen af. Den virus har rystet posen godt og grundigt på mange punkter. Jeg ønsker Adam alt det bedste, siger Annesofie Faurschou til HER&NU, mens Adam Price har følgende kommentar:

- Det er en rigtig beslutning. Vi har haft nogle dejlige år sammen, og jeg ønsker Fie alt det bedste i verden.

LÆS OGSÅ: Alexandra overrasker: Fester med Joachim