'Adam & Eva'-Jens: TV3 brød vores aftale

Den tidligere 'Robinson'-deltager mener ikke, at TV3 holdt deres aftale omkring 'Adam & Eva'.

I sidste uge var den tidligere 'Robinson'-deltager Jens Porsmose igen tilbage på TV3s sendeflade, da der blev blændet op for det andet afsnit af 'Adam & Eva'. Jens valgte dog at forlade programmet, da endnu en fyr dukkede op i Adam og Eva-kostume.

- Jeg blev lovet to mennesker på en strand, og pludselig stod der en tredje part. Så produktionen fik at vide, at enten forlod han øen, ellers gjorde jeg. Det ligger ikke til mig at fortryde at være med i noget, men jeg bryder mig ikke om, at man ikke overholder de aftaler, der er indgået. Det gør jeg altid, og det forventer jeg også, at andre gør, siger Jens til Her & Nu.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Action under dynen i nøgen-dating

'Robinson' satte en stopper for tømrerarbejdet

Tilbage i 2011 kæmpede Jens for overlevelse på en øde i 'Robinson'. Men efter den såkaldte vanvidsdyst måtte han forlade programmet med stærke smerter i ryggen. Hjemme i Danmark viste det sig, at han havde klemt fire diskus i den nederste del af ryggen.

Efter nogen tid kunne han genoptage sit arbejde som tømrer, men sidste sommer blev han igen sygemeldt. Derfor har han nu erkendt, at tiden som tømrer er slut og starter i stedet en uddannelse til psykoterapeut.

- Det passer bedre til min fysik. Så kan jeg sidde ned at arbejde, siger han til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Nøgen-dating slår 'De unge mødre'

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.