AD! Philip serverer tre anretninger af Simones moderkage

Philip holder moderkagefest for sine skeptiske gæster, der både skal smage den to måneder gamle moderkage som smoothie, som en art "rejecocktail" og paneret med favoritsovs.

I det seneste afsnit af 'Philip May & Simone' har Philip arrangeret en moderkage- og Melodi Grand Prix-fest. Det er nemlig blevet tid til, at Simones moderkage, som han har haft liggende i fryseren de sidste to måneder, skal spises.

- Det er en dag, jeg har glædet mig til. En dag, hvor jeg endelig kan blive en del af dig, skat, siger Philip til sin noget skeptiske kæreste Simone.

LÆS OGSÅ: CHOK! 'Paradise Hotel' bliver kønsneutralt

I den anledning har Philip inviteret sin mor og nogle venner på besøg for at spise den ildelugtende, grå substans, som han fik med hjem efter Vilmars fødsel.

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor de gør det - jeg havde ikke gjort det, hvis det havde været deres kærester, slår Philip fast og bryder ud i grin.

Rejecocktail, smoothie og canape

Men det er selvfølgelig heller ikke bare rå moderkage, som Philip disker op med til ham selv og gæsterne. Moderkagen skal nemlig tilberedes og anrettes, og her får Philip hjælp af sin kammerat i køkkenet. Sammen laver de tre serveringer af moderkage: En "rejecocktail", en smoothie og paneret modekage med favoritsovs.

- Det er en meget, meget speciel oplevelse, henad det surrealistiske. Nogle gange så tager jeg mig selv i: “Hvad er det, jeg står og laver?” Jeg står og tilbereder min kærestes moderkage ude i vores køkken, og det bobler, og duften, smagene, man har indeni munden, alt er fandeme underligt lige nu, men det er også en fed følelse, forklarer Philip.

LÆS OGSÅ: Didde og Linse afslører VILD historie: Sådan startede venskabet

Desværre er moderkageserveringerne ikke det store hit, for hverken smagen, lugten eller tanken om, hvad det er, der skal i munden, er spor behagelig for selskabet, der dog alle smager på serveringerne - dog med noget mindre engagement end Philip selv. Derfor er der også blevet bestilt et par pizzaer, som får lidt flere ben at løbe på end den tilberedte moderkage.

Herunder kan du komme med i køkkenet, når moderkagen skal tilberedes

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afslører VILDT vægttab

Herunder kan du se de tre færdige serveringer af moderkage