(Foto: Janus Nielsen og Michael Stub.)
(Foto: Janus Nielsen og Michael Stub.)

Åbner op om forholdet

'Ex on the Beach'-stjernerne gav det et forsøg i villaen, men det gik bestemt ikke godt. Dog har de alligevel set hinanden efter programmet.

Det begyndte så fint, da 23-årige Jonas Arnesen og 25-årige Camilla Thoby med det samme fik et godt øje til hinanden, da Camilla tjekkede ind i villaen i Nordsjælland. Men med tiden var det mere bare Jonas, der havde et godt øje til Camilla og ikke omvendt. 'Ex on the Beach'-baben gav endda udtryk for, at hun følte sig kvalt.

Det hele endte med, at den ellers så hede flirt blev afsluttet næsten lige så hurtigt, som den var begyndt.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op

I dag er der dog ingen sure miner hos 'Ex on the Beach'-stjernerne. Faktisk så de også hinanden efter programmet.

- Camilla og jeg har det super fint i dag. Har intet imod hende, hun er en dejlig person! Jeg var også med til hendes fødselsdag, som blev holdt på et tidspunkt efter 'Ex' var færdig med at blive filmet, fortæller Jonas til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Jubler: Vi skal have tvillinger!

Camilla fortæller også, at forholdet er helt fint, men hun har dog ikke fundet sig en ny ven i Jonas.

-  Snakker faktisk ikke med Jonas i dag. Altså vi kan godt have det sjovt til fester og så videre, men jeg har ingen kontakt med ham ellers, siger hun.

Som bekendt faldt Camilla også for Nichlas Petersson, som hun har set i en længere periode efter 'Ex on the Beach', mens Jonas ikke vil uddybe, hvorvidt han fandt kærligheden i villaen, eller om han har fundet den efterfølgende.

- Programmet kører jo stadig, så hvem ved, måske finder jeg den derinde, siger han.

LÆS OGSÅ: WOW! Se realitybabes vægttab

LÆS OGSÅ: Hvem er ‘Årets største reality-personlighed’ 2020?