Åbner op om brud: Sådan opdagede jeg, at han var utro

Pludselig væltede det ind med beskeder fra piger, der påstod, at hun var blevet ført bag lyset.

Da Louise Balling mødte Malthe Ramsing, faldt hun pladask for hans charme og den følelse, han gav hende. Derfor krævede det ikke meget betænkningstid at sige ja til at flytte sammen med ham, da muligheden bød sig. I dag fortryder 'Ex on the Beach'-stjernen, at hun lod sig forblænde, og at hun lukkede øjnene for faresignalerne.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Min søn har fået astma på grund af vejret

Det blev til gengæld umuligt at lukke øjnene igen, da først beviserne kom vrimlede. Flere piger kontaktede nemlig Louise, efter hun havde meddelt sine følgere, at hun og og kæresten havde slået, og fortalte, at de havde haft sex med Malthe.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

- Det er væltet fuldstændig med så mange piger, der har kontaktet mig, efter jeg skrev på min story, at vi havde slået op. Hans eks'er og tidligere "veninder" har skrevet præcis hvornår, hvor og med hvem, fortæller Louise til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Åbner op om forholdet til Blachman

Efter hun er kommet ud af forholdet, går det op for hende, at hun har følt sig fanget i forholdet, og at hun endelig er fri.

- Der er ingen kontakt mellem os, og det kommer der heller aldrig nogensinde til, fortæller Louise.

Ifølge Malthe Ramsing er der ingen hold i utroskabsbeskyldningerne, og han påstår, at det er det pure opspind fra Louises side for at få hævn over ham.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

Den forklaring har Louise ikke meget tilovers for.

- Det med utroskab har han selvfølgelig benægtet, men det er jo klart. Han kan såre piger og behandle dem som om, de ingenting er værd, men han har ikke engang nosser nok til at indrømme, at han har været utro. Men der er ingen tvivl, det er 100% sikkert, lyder det fra Louise, der påstår at have bevismateriale.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæresten: Jeg har ramt jackpot

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' vender tilbage & med to nye mødre