Åbner op om babyplaner

'Singletown'-parret vil gerne have børn hurtigst muligt, men Mick har det svært med titlen som far.

I 'Singletown' lærte vi parret Mick Skov og Freja Benedikte at kende. Og i 'Livet efter Singletown' får vi bekræftet, at det kærlighedstestende program bestemt ikke fik slået parret ud af kurs. I dag har Mick og Freja været kærester i omtrent 10 måneder og planlægger at flytte sammen.

LÆS OGSÅ: Tabita afslører: Derfor måtte jeg ikke drikke i 'Ex on the Beach'

Men det er ikke det eneste store skridt som kærester, der ligger i støbeskeen for parret. Både Mick og Freja er nemlig klar til at få børn - og jo før, jo bedre.

- Jeg vil rigtig gerne have børn. Jeg er begyndt at blive rigtig skruk, og det har jeg faktisk været i noget tid efterhånden. Hvis du spurgte mig, så skulle det være lige nu. Og hvem ved, det kan også være, det kommer, griner Mick i en story på Instagram, hvor han også fortæller, at Freja har det på samme måde.

LÆS OGSÅ: 'Singletown'-babe kort efter brud: Jeg ser en fantastisk kvinde

Og det bekræfter Freja i en story på sin egen Instagram, hvor hun fortæller, at hun også er klar til at få børn lige med det samme.

- Jeg tror, at både Mick og jeg er ret skruk for tiden, skriver hun.

Freja & Mick (Foto: Privat)
Freja & Mick (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach’-babe viser røv på instagram: Sådan reagerer min kæreste

Den største usikkerhed

Da Mick er transkønnet, kan han ikke gøre Freja gravid ad naturlig vej. Men det stopper bestemt ikke parrets drømme om at stifte familie sammen.

- Vi vil aldrig kunne få et barn, hvor det er vores begges gener. Men vi kan sagtens få to børn - altså, vi kan også få flere - men så bliver det to børn, hvor det ene barn er med Frejas æg, og det andet barn er med mine gamle æg, forklarer Mick.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Simone i ‘Singletown’: Jeg er mega skuffet

Han har dog alligevel én bekymring ved at skulle være forælder.

- Min største usikkerhed i det her, der er, når jeg engang skal være far, om jeg kan leve op til den rolle, fortæller Mick.

- Det er faktisk svært det her, fordi jeg har aldrig nogensinde haft en super god oplevelse med farrollen, og jeg tror, at - jeg elsker børn, og jeg vil sindssygt gerne selv have børn - jeg tror bare, at jeg har rigtig svært med det her med: Hvad er jeg, når det barn engang kommer?

LÆS OGSÅ: CHOK! 'Landmand søger kærlighed’-par er gået fra hinanden

Mick havde nemlig ikke selv en far i de første, vigtige år af sit liv, og derfor har han det ambivalent med titlen som far, forklarer han.

- Jeg er jo heller ikke barnets mor. Det kan også være, det kommer super naturligt til mig, når den tid kommer, afslutter han.