5 nye konger er kronet

Så har Kanal5 indsat fem nye konger i programmet Kongerne af Rømø, der pryder sendefladen til efteråret.

Kanal5 har allerede Fissan, Babe og Knaldperlen i stald fra sidste sæsons 'Kongerne af Marielyst', og nu afslører SBS TV resten af denne sommers party-klientel.

Optagelserne foregår i skrivende stund, og blandt de fem nye deltagere er tre frække kvindelige bekendtskaber og to mandlige.

LÆS OGSÅ: Prada på krigsstien

I den nye sæson møder vi Foxy, der beskrives som en regulær sexbombe i vaske ægte Pamela Anderson-figur. Hun ejer dog også menneskelige kvaliteter som nærvær og imødekommenhed.

Vi  stifter også bekendtskab med Posh, der modsat sin engelske navnesøster, skulle være en ægte partypige med et labert og eksklusivt udseende.

Den sidste kvinde er Majse, der efter alt at dømme kommer til at være den, der sætter fyrene på plads, når de bliver for kække. Hun beskriver sig selv som ”en lystig ung madamme med krudt i røven”.

LÆS OGSÅ: Forvist fra Rømø

De to resterende konger afløser X’en og Prada, men om det udvikler sig til beruset snaveri, er måske mere tvivlsomt.

Med Dolken føjes endnu en nordjyde til flokken, og efterretningerne går på at han, udover at være en ærlig fyr, har en af Danmarks mest legendariske tatoos.

Ringen sluttes med Miami, der er en selvtillidsfyldt københavner med forfængelige tendenser, men rap i replikken.

Som sædvanlig får kongerne besøg udefra, og senest har allestedsnærværende Susan K meldt sin ankomst til Rømø for at feste.

- Rise and shine, så går turen til Rømø i dag. Yiaaar, skriver hun i dag på sin Facebook.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Cult-piger har de bedste kasser

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.