(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

25 år med 'Beverly Hills'-stjernerne: Her er de i dag

De var unge, rige og smukke. Og de tog de danske tv-seere med storm.

Torsdag den 23. marts var det præcis 25 år siden, 'Beverly Hills 90210' første gang blev sendt på dansk TV2, og siden fulgte vi de unge studerendes liv, deres kærlighedsaffærer og ihærdige forsøg på at få succes i Los Angeles.

Der var udskiftninger og tilføjelser af karakterer undervejs i tv-serien, men fra begyndelsen var det de nedenstående otte hovedpersoner, vi blev dus med.

Der er sket mange forskellige ting med skuespillerne, siden den oprindelige udgave af Aaron Spellings ungdomsserie sluttede i 2000. Men fælles for de otte er, at de for altid er uløseligt forbundet med 'Beverly Hills 90210'.

Nedenfor kan du læse, hvor 'Beverly Hills'-stjernerne er i dag:

Brenda Walsh 

Længe før Shannen Doherty fik rollen som Brenda Walsh, medvirkede hun i 23 afsnit af 'Det lille hus på prærien'. Hun røg ud af 'Beverly Hills 90210' i 1994 på grund af dårlig opførsel. Historien gentog sig efter få sæsoner af 'Heksene fra Warren Manor'. Hun har to forliste ægteskaber bag sig, men har aldrig fået børn. 45-årige Shannen Doherty har siden 2015 kæmpet med en meget alvorlig cancersygdom.

Brandon Walsh 

Canadiskfødte Jason Priestly spillede Brandon Walsh og instruerede en del afsnit af serien. Hans store hobby, racerløb, var ved at koste ham livet ved en ulykke i 2002. Han har siden 2005 været gift med en makeup-artist, som han har en datter med. 47-årige Jason Priestly har stadig travlt som både skuespiller og instruktør.

Steve Sanders 

Efter at have spillet rollen som Steven Sanders haltede skuespillerkarrieren, indtil Ian Ziering fik en stor rolle i 'Sharknado'. Han har foreløbig medvirket i fem film i kultserien om de sindssyge hajer. 52-årige Ian Ziering har to børn med sin hustru, Erin Ludwig.

Donna Martin 

Tori Spellings far, Aaron Spelling, producerede 'Beverly Hills 90210', og hun fik rollen som den kyske Donna Martin. Et højdepunkt i serien var, da Donna fik taget sin dyd af David. Det var et tv-scoop næsten på niveau med dengang, J.R. blev skudt - dog var knaldet knap så højlydt som i 'Dallas'. Tori blev bandlyst af sin far, da hun forlod sin første mand for at gifte sig med Dean McDermott, som hun lige har fået sit femte barn med. Ud over at føde børn bruger Tori Spelling, 43, sin tid på at skrive bøger.

LÆS OGSÅ: Tori Spellings rodede liv: Forgældet og gravid

David Silver 

Brian Austin Green var kun 16 år, da han fik rollen som David. Privat blev Brian kæreste med Tiffany-Amber Thiessen, som spillede Valerie i 'Beverly Hills 90210', og siden fik han barn med Vanessa Marcil, som spillede Gina i serien. I 2010 giftede han sig med Megan Fox, som han har tre børn med. Det tredje barn fik de, mens de var separeret. 43-årige Brian er stadig skuespiller med speciale i tv-serier.

Dylan McKay 

Luke Perry, der nu er 50 år, blev spået en stor filmkarriere, men siden han sagde farvel til rollen som Dylan McKay, er det mere kvantiteten end kvaliteten, der præger hans cv. Han var i 10 år gift med eksmodellen Rachel Sharp, som han har to børn med, og så har han været homoseksuel - dog kun i tv-serierne 'Spin City', 'Will & Grace' og 'Family Guy'.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: ‘Beverly Hills-stjernes søn giver den gas som wrestler

Kelly Taylor 

Jennie Garth spillede rollen som Kelly Taylor. Hun har tre døtre med sin ægtemand nummer to, mens skuespillerkarrieren overvejende består af en tv-film i ny og næ. Til gengæld blev den nu 44-årige Jennie Garth nummer fire i USA's udgave af 'Vild med dans' i 2007.

 

Andrea Zuckerman 

Gabrielle Carteris, 56, var den ældste og laveste (1,55 meter) i Beverly Hills-kliken. Hun forlod serien i 1995 for at få sit eget talkshow, men det holdt kun et år. Hun har i snart 25 år været gift med en børsmægler, som hun har to børn med. I 2006 blev hun skadet og fik lammelser i ansigtet under optagelserne til en tv-film i Canada.

Artiklen er oprindelig bragt i Her&Nu.

LÆS OGSÅ: Eks-manager: ‘Beverly Hills’-stjerne er ikke for syg af kræft

LÆS OGSÅ: Gravide Megan Fox: Vi skal stadig skilles

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.