15. sæson er lige om hjørnet!

Inden længe lukker kanal 4 op for en ny sæson af 'De unge mødre'. En sæson, der byder på nye og kendte ansigter - og op- og nedture.

I aften klokken 21:00 skyder Kanal 4 endnu en sæson af i det populære program - 'De unge mødre'. Det er 15. gang, at danskerne kan stifte bekendtskab med unge mødre fra hele landet. Og den nye sæson byder på nye, men også velkendte ansigter.

Her på Realityportalen.dk vil vi følge de unge mødre, når afsnittene ruller over skærmen, ligesom der vil blive rettet fokus mod særlige episoder i afsnittene. Vi glæder os til sæsonpremieren, og derfor ligger vi ud med en præsentation af deltagerne.

De 'nye' mødre

Line Sofie blev mor til Aksel for fire år siden, da hun var 18 år gammel. Den unge mor fra Taastrup er en hård negl - på flere måder. Udover at spille rugby to gange om ugen, har hun også klaret at være gravid og føde lille Aksel, helt alene. Faren til Aksel har nemlig ikke haft noget med sin søn at gøre, siden han kom til verden. Den 22-årige mor har dog lært at affinde sig med det.

19-årige Nanna Silje er den anden, og sidste, nye mor i den kommende sæson. Ligesom Line Sofie er hun også alenemor til sønnen Noah, da forholdet til Noahs far gik i stykker på grund af graviditeten. Selvom der har været modstand, særligt fra moderens side, i forhold til graviditeten, så går det godt for den unge mor. Hun har nemlig en HG-uddannelse lige rundt om hjørnet samtidig med, at hun skal passe sin søn - så er det godt, at hendes mor er villig til at hjælpe til.

Gamle kendinge

Første gang, vi mødte Louise, der er mor til Sebastian på 7 år og Tobias på 4 år, boede hun på landet  med sin daværende mand. Forholdet holdt dog ikke, og hun flyttede med sine to drenge til Aarup på Fy. I dag er den 26-årige mor ved at uddanne sig til sygeplejerske.  Louise reflekterer meget over de valg, som er forbundet med at være ung mor.

Camilla, der er mor til Oliver på 6 og Sebastian på 3 er et yderst velkendt ansigt på kanal 4. Camilla har gennemgået en skilsmisse, men er tydeligvis ovenpå igen, for hun er nemlig smaskforelsket. Den store kærlighed hedder Kevin - og ham glæder vi os til at møde!

Livet som ungmor har ikke været nemt for 28-årige Nadja, der kæmper mod sin leukæmi. Til trods for sin sygdom er hun en fantastisk mor for sønnerne Sebastian og Sakarias på henholdsivs 9- og 3 år. Foruden drengene bor Nadja sammen med sin mand Rene i Bønnerup Strand.

I sidste sæson mødte vi Camilla Sophia, der er mor til Liam på 2 år. Sammen med sin kæreste Rasmus, som vi ligeledes stiftede bekendtskab med i sæson 14, venter hun barn nummer to til oktober. 21-årige Camilla Sophia er, som vi kender hende, målrettet omkring sin fremtid og står derfor overfor en kommende eksamen.

Sammen med sin 41-årige kæreste venter Nanna sig sit første barn. I den kommende sæson følger vi både Nanna før, under og efter fødslen. Dermed får vi et indblik i, hvordan det er at være ung mor på 21 og samtidig skulle hjælpe sin kæreste, Ditlev, med praktiske ting i hverdagen, da han har et handikap.

19-årige Michela er mor til Smilla på 1 år. I sidste sæson gik hun fra kæresten Benjamin, som også er far til Smilla, hvilket stadig fylder meget i hendes tanker. Den unge mor vil gerne have et meningsfuldt job, men det kræver, at hun tager en 10. klasseeksamen. Tanken om 10. klasse er dog ikke noget, som Michela jubler over, så i stedet bruger hun tiden på at rådgive andre unge mødre, ligesom hun gerne vil være voksenven for et barn i Varde kommune.

Den sidste unge mor i denne omgang er 17-årige Søs. Hende og kæresten Jimmi blev forældre for første gang til lille Silke, der i dag er et halvt år gammel. Hun nyder livet som mor og stiller høje standarder til sig selv, hvilket indebærer, at det er slut med de vilde byture. Men den unge mor længes også efter sit gamle liv.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.