Slut med sweatpants: I arbejdstøjet med Cecilie Frøkjær

Giv lazaronen løbepas, spark de slatne sweatpants til hjørne og træk i stedet i et par nydelige nyheder næste gang der er Zoom-, FaceTime- eller Skype-møde på hjemmekontoret.

Vi var naturligvis på pletten, da optagelserne til TV 2 Charlies nye talkshow 'Deja-Vu'  blev skudt i gang. Ingen ringere end kapaciteten, Cecilie Frøkjær, er frontkvinde i 'Deja-Vu', som får premiere til februar. Inspireret af den 52-årige vært har vi samlet lidt nyheder til arbejdsgarderoben.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie bryder tabu: Jeg nyder tiden uden mine børn

Vinterbuket

Cecilie Frøkjærs 'Sano' top med pufærmer og bindebånd er fra Munthe i str. 34-44 til 1499 kr. (findes også i elfenben) her sat sammen med Crétons 'Camelia' buks i uldblanding i str. 36-44 til 1199 kr.

LÆS OGSÅ: WOW! SE BILLEDET: Så meget ligner Alba og Sia hinanden

Fristelser

Der flyder en lind strøm af fristelser til fødderne fra Custommade, og modehusets forårskollektion er bestemt ingen undtagelse, hvor bl.a. 'Alima' slingbacks i satin med sølvkugler byder sig til. Find dem i str. 36-41 til 2499 kr.

I fuldt flor

Småblomstret skjorte med pufærmer fra Vila i str. xs-xl til 349 kr. og 2ND Days klassiske 'Mille' buks med vidde i str. 34-44 til 800 kr.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde scorer roller i stor film

DEJA-VU

Jacquard

'Maison' skjorte med blomstret jacquardmønster i str. xs-l til 1100 kr. og skinnende 'Cady' bukser med elastiklinning i str. xs-xl til 799 kr. Begge er fra Just Female.

LÆS OGSÅ: 57-årige Blachman nyder far-rollen: Det kan anbefales

Frynsegode

'Temple' bluse med pufærmer og blomster med frynser fra Munthes forårskollektion i sort eller hvid i str. 34-44 til 1599 kr.

Bæredygtig

'Ira' skjorte med organisk print af FSC-certificeret (Forests For All Forever) viskose fra Masai i str. xs-xxl til 799 kr.

LÆS OGSÅ: Vinder pris for ‘MeToo’ tale: Havde jeg ret til at ødelægge den gode stemning?

Sort guld

'Maple ThinkTwice' top med pufærmer og broderi anglaise fra 2ND Day i str. 32-44 til 1000 kr. og Munthes elegante 'Sakurai' buks i uldblanding med pressefolder og brede bukseben i str. 34-44 til 1399 kr.

Snebær

'Hydra' bluse med snebærprint fra Just Female i str. xs-xl til 849 kr.

 

LÆS OGSÅ: Forelskede Stéphanie Surrugue: Vi er kærester

Nydelig

'Aileen ThinkTwice' bluse med pufærmer og ombetrukne knapper fra 2ND Day i str. 32-44 til 1000 kr.

Skærmtække

  1. 'Skin Regimen Lip Balm' fra Comfort Zone med 87,5 % ingredienser af naturlig oprindelse (bl.a. nærende avocado- og sheasmør samt mandelolie) plejer og nærer sprukne læber. 165 kr.
  2. Når der kun er plads til det ypperste på badeværelseshylden i 2021 - Dr. Barbara Sturms 'Drops Discovery Set' med tre af Sturms hudpleje-innovationer: 'Anti-pollution Drops' (beskytter huden mod bl.a. forurening, HEV-lys og frie radikaler), 'Glow Drops' (vækker mat og tør hud til live med bl.a. hyaluronsyre og vildrose-ekstrakt) samt 'Sun Drops SPF50', som beskytter huden mod UVA og UVB. Sættet koster ca. 707 kr.
  3. Tuberose? Verbena? Kokos eller kirsebærblomst? Whatever tickles your fancy, synes at være devisen hos Urban Apøthecary London, som helt sikkert har en diffuser med en duft, der passer perfekt til hjemmekontoret. 575 kr. stk.
  4. Natasha Denonas pædagogiske (der står på samtlige 15 farver, hvor de skal placeres på øjenlåget...) 'Glam Palette' med klassiske jordfarver er intet mindre end genial, når det skal gå hurtigt om morgenen. 945 kr.
  5. Let, lysnende, fugtende og med en velourblød finish - Dermalogicas 'biolumin-C' øjenserum med C-vitamin, mikro-algeekstrakter, chiafrø-olie m.m. er 'lige i øjet' ovenpå rædselsåret 2020...595 kr.
  6. Anastasia Beverly Hills' flydende læbestift i farven 'Crush'  er perfekt til et poleret og soigneret hverdagslook. 219,95 kr.

 

Prik

Yndig skjorte med flæser og prikker fra Vero Moda i str. xs-xl til 229,95 kr.

LÆS OGSÅ: Giver ikke slip: Vi er blevet afhængige af hinanden

 

Se min kjole

'Sofia' kjole fra Munthe i str. 34-44 til 2199 kr.