Sussie og Ingolf har travlt: Auktion og sølvbryllup

Det har været en begivenhedsrig uge for ægteparret.

Dagen efter den store auktion over indbo fra deres nyligt solgte gods, Egeland, kunne grev Ingolf og grevinde Sussie i tirsdags fejre deres sølvbryllup.

LÆS OGSÅ: Så vild bliver ny sæson 'Jaget vildt'

Ægteparrets store dag blev markeret ved en dejlig frokost med gode venner. Det var triste omstændigheder, der i 1996 førte den 83-årige tidligere tronfølger sammen med den 10 år yngre advokat.

Hun var medhjælper for bobestyreren i boet efter Ingolfs mor, arveprinsesse Caroline-Mathilde, der boede på Sorgenfri Slot. Kort forinden havde grev Ingolf også mistet sin første hustru, Inge Terney, som han havde været gift med i 28 år.

LÆS OGSÅ: Efter store udfordringer: 'Nybyggerne'-vinder er gravid

Der udviklede sig med tiden et varmt forhold mellem dem, og 7. marts 1998 giftede de sig på rådhuset i Egtved.

– Jamen, Sussie og jeg blev enige om, at vi da kunne prøve ”at stå på toget” sammen. Måske skulle vi så stå af undervejs, det vidste man jo aldrig, men det gjorde vi ikke. Vi er stadig på samme tog, fortalte grev Ingolf sidste år til Egtved Posten.

Stor succes

Auktionen hos Bruun Rasmussen gik over al forventning. De 39 effekter, der talte alt fra sølvtøj med monogram til dronning Alexandrines billardbord, gik for samlet 844.000 kroner.

Maleriet 'Det frane Skruelinieskib Napoleon paa Rheden af Beikos i Bosperus' af Anton Melbye fra 1856, der tidligere tilhørte Frederik 8. og Christian 10. og har hængt på Amalienborg, endte med at gå for 300.000 kroner. Det var ellers kun vurderet til mellem 100.000 og 150.000 kroner.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realitystjerne i vild forvandling

Parret var meget tilfredse med auktionen.

– Det er en rar fornemmelse, at genstandene – med den særlige historie – er havnet hos købere med en interesse og glæde ved det historiske vingesus, som disse effekter er omgærdet af, skriver grevinde Sussie i en e-mail.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza og Camilla Martin er nyt værtspar