Prins Gustav skal være far: Nu reagerer prinsesse Benedikte

Prinseparret fra Berleburg venter til sommer barn med hjælp fra en rugemor

Til sommer skal prinsesse Benediktes søn, prins Gustav, 54, og hans hustru, prinsesse Carina, 54, være forældre for første gang.

LÆS OGSÅ: Ny hæder til Kevin Magnussen: Rap racerkører

Tidligere på ugen fortalte parrets pr-rådgiver, at de ved hjælp af en rugemor venter barn tidligt på sommeren. Og prins Gustavs mor, prinsesse Benedikte, 78, fortæller glædestrålende HER&NU, at hun ser frem til at blive bedstemor igen.

Da hun lørdag var i Broager for at afsløre af en buste af den sønderjyske ildsjæl I.P. Nielsen, ønskede HER&NU hende tillykke med igen at blive bedstemor.

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo har talt ud: Venner igen

- Tak. Tusinde tak. Ja, for femte gang. Det er meget spændende. Og livsbekræftende, vil jeg sige, sagde prinsesse Benedikte og lyste op i et stort smil.

Prins Gustav af Berleburg og prinsesse Carina
Prins Gustav af Berleburg og prinsesse Carina

Mens det er første gang, hun skal være farmor, så er hun allerede mormor til døtrene prinsesse Alexandra, 52, og prinsesse Nathalies, 47, børn. Nathalie har Konstantin, 12, og Louisa, otte, med Alexander Johannsmann, som hun blev skilt fra sidste år, mens prinsesse Alexandra har grev Richard, 23, og komtesse Ingrid, 19, fra sit ægteskab med greve Jefferson-Friedrich von Pfeil und Klein-Ellguth, 55.

LÆS OGSÅ: Paprika Steens flotte forvandling: 12 kilo lettere

Prins Gustav og prinsesse Carina giftede sig i juni sidste år på Berleburg efter en langvarig og opslidende retssag, hvor det var blevet betvivlet, at Gustav var den retmæssige arving til slottet og de store jord- og skovbesiddelser, der er på størrelse med Langeland.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor: Jeg har det frygteligt

Retssagen startede kort efter prins Gustavs far, prins Richards død i 2017. Nu hvor Gustav og Carina med hjælp fra en rugemor skal være forældre, sikrer de, at slottet og besiddelserne, der er vurderet til gode fire milliarder kroner, bliver i familien.