Kronprins Frederik om Herlufsholm-sagen: Sådan har det påvirket børnene

Kronprinsparret taler ud om Herlufsholm-sagen på pressemøde.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er lige nu på erhvervsfremstød i Holland, hvor flere fra den danske presse var mødt op til pressemødet. Her gik alle spørgsmål på den Herlufsholm-skandale, der raser ovenpå TV 2's dokumentar 'Herlufsholms hemmeligheder'.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki afslører graviditet

Kronprinsparrets ældste søn, prins Christian, går på skolen, mens prinsesse Isabella skal starte på Herlufsholm efter sommerferien, og de to børn er naturligvis påvirket af det stormvejr, familien er havnet i.

- Det er klart, det har præget dem, og vi har talt med dem om det og spurgt til det. Specielt vores søn, som går der og har været til eksamen og hold fast, mens den her sag har kørt, trives rigtig godt der. Der har været ubehagelige episoder, men vi har også et hav af elever, som har haft gode oplevelser, tilføjede kronprins Frederik i en live fra B.T.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolai så på ringe med kæresten: Forlovelse på vej?

Kronprinsparret kom på pressemødet ikke med så mange nye informationer, som ikke allerede er fortalt i det Instagram-post, de lagde op i forrige uge.

- Vi har brug for flere svar, før vi kan tage en beslutning. Jeg vil ikke spekulere på, hvad der skal til, supplerede kronprinsessen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Tobias Dybvad gift