Kronprins Frederik i New York: Løber for fred

Efter Kronprins Frederik havde fået pusten igen trak han i jakkesættet.

Kronprins Frederik kom ikke kun i arbejdstøjet til de mange møder og arrangementer ved åbningen af FN’s Generalforsamling i sidste uge.

Da han havde fået pusten
igen efter løbeturen, var
en smilende Frederik klar
til at tage hul på en mødeplan, der var tæt pakket.
Da han havde fået pusten igen efter løbeturen, var en smilende Frederik klar til at tage hul på en mødeplan, der var tæt pakket.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører ny yngre kæreste

Den 55-årige tronfølger var også tidligt oppe og deltage i en morgenløbetur i Central Park sammen med FN-ambassadørernes løbeklub.

Frederiks charmeoffensiv i New York var en del af kampagnen for Danmarks kandidatur til en plads i FN's Sikkerhedsråd for perioden 2025-2026.

Som protektor for
Food Nation Denmark holdt han åbningstalen ved en
aftenreception hos
Det Danske Generalkonsulat, hvor
finansminister
Nicolai Wammen,
52, også deltog.
Som protektor for Food Nation Denmark holdt han åbningstalen ved en aftenreception hos Det Danske Generalkonsulat, hvor finansminister Nicolai Wammen, 52, også deltog.

LÆS OGSÅ: Christina efter 'Landmand søger kærlighed': Har fået en kæreste

– Da min morfar, Frederik 9., i 1960 holdt tale til FN, sagde han: ”Hvis vi læser FN-pagten, bliver de fire hovedformål med denne organisation tydelige: Fred, menneskerettigheder, international lov og sociale fremskridt. Lad os ikke debattere hvilke af disse formål, der er vigtigst. For de er alle indbyrdes afhængige". I de kommende dage skal jeg mødes og tale med repræsentanter for mange forskellige lande, små såvel som store: I FN vægter ethvert lands stemme lige tungt. Jeg glæder mig til nogle spændende dage, sagde kronprinsen, da han indledte det tredages ophold i New York.

LÆS OGSÅ: Niels Erik dumpet af ny kæreste på sms