Dronningen overrasker: Christiansøboerne til kaffe på Dannebrog

Kongeskibet på vej til Christiansø, hvor alle har fået en privat invitation.

Alle indbyggerne på Christiansø modtog for nylig en invitation til "eftermiddagskaffe" hos dronning Margrethe på kongeskibet Dannebrog.

Majestæten skulle i disse dage have været på sommertogt til Bornholm og Christiansø, men måtte på grund af sin store rygoperation udsætte besøget med det store program til næste år.

I stede var hun i mandags til faneindvielse hos Beredskabsstyrelsen i Rønne, og tilbragte tirsdag privat på klippeøen. Og i dag har kongeskibet, med dronningen ombord, sat kursen mod Christiansø.

Kongeskribet Dannebrog ved kajen i Rønne.
Kongeskribet Dannebrog ved kajen i Rønne.

Her er det ifølge HER&NU's oplysninger meningen, at alle de godt 90 beboere - både børn og voksne - bliver sejlet ud til Dannebrog i chalupper, hvor de skal have en hyggelig eftermiddag med dronning Margrethe.

- Det er rigtigt, at Dronningen har sendt en privat invitation til fastboende beboere på Christiansø til at komme ombord på Kongeskibet Dannebrog eftermiddagskaffe i forbindelse med Dronningens tilstedeværelse på og omkring Bornholm, oplyser kongehusets kommunikationsafdeling til HER&NU.