Dronning Anne-Maries 75-års fødselsdag: Samler familien efter corona

Den halvrunde dag blev fejret på behørig vis.

Dronning Anne-Marie fik næsten opfyldt sit store ønske om at se alle fem børn til sin 75-års fødselsdag i sidste uge. Desværre kunne de to ældste, kronprins Pavlos, 54, og prinsesse Alexia, 56, ikke deltage i festlighederne i kongeparrets hjem i Porto Heli på Pelopones.

Til gengæld kom hendes storesøster, prinsesse Benedikte, 77, og ikke mindst den nygifte søn, prins Philippos, 35, og hans hustru, prinsesse Nina. Og det var herligt for Anne-Marie og hendes mand, kong Konstantin, 81, endelig at få fyldt huset med gæster igen.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søster gravid med nummer to

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Mary åbne Lolland International School.

– Man bliver lidt mærkelig indadvendt af corona. Min mand og jeg har siddet i et stort hus – kun os to. Vi elsker hinanden højt, men man bliver altså lidt sær af ikke at se andre. Vi har læst og set tv – især tennis. I sådan en situation er det faktisk bedst at bo på landet, for der har vi havet og vores have, hvor vi kan gå ud, når solen skinner. Det hjælper på det. Men i seks måneder har jeg ikke set nogen af mine børn. Min ene søn bor endda i Athen, men vi har haft en lockdown som gjorde, at vi ikke måtte forlade vores region uden at søge om tilladelse, og det ville vi ikke, fortæller dronning Anne-Marie i et stort interview med Hendes Verden, der blev lavet under sommerferien i Gråsten.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitydeltager gift med Rasmus Paludan

Her talte hun også om sit håb om, snart at se hele sin store familie med børn og børnebørn.

– Jeg håber, at jeg snart får samlet dem alle sammen, men det er svært, for vi er 21, når vi alle er sammen, der er ikke plads i vores hus, og mine fem børn bor fem forskellige steder i verden. Jeg bruger telefonen meget, for jeg har altid lidt af telefonitis, og samtidig er jeg en hønemor. Jeg vil gerne vide, hvor mine børn er, sagde hun til Hendes Verden.

LÆS OGSÅ: SE HER: Vild kemi mellem Asta Björk og Jimilian