Dronning Margrethes nytårstale 2021 (Foto: Michael Stub)
Dronning Margrethes nytårstale 2021 (Foto: Michael Stub)

Dét vil dronningen nævne i sin nytårstale

Disse ord og personer forventes dronningen (ikke) at nævne i sin nytårstale 2022.

Julen er bag os og nytårsaften står for døren. Og for de fleste er der ingen nytårsaften, uden at dronnningen traditionen tro holder sin nytårstale.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-stjerne skal være forælder

Artiklen fortsætter under videoen...

Det har været et begivenhedsrigt år med krig i verden og kriser herhjemme - både i danskernes hjem og i Kongehuset.

Men hvad har gjort sig bemærket nok til at få en plads i dronningens nytårstale? Spilvirksomheden LeoVegas har regnet lidt på sandsynlighederne og sat deres odds.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget ligner datteren Angelina Jolie

Dronning Elizabeth eller Slette-Mette?

Der er også visse personer, der forventes at blive omtalt i højere grad end andre. For eksempel giver 'Dronning Elizabeth' pengene 2.00 igen, hvis man better på, at hun bliver nævnt i talen, og 'Jonas Vingegaard' giver 2.50.

Derimod giver 'Daddy Vanopslagh' 150 gange igen, 'Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm' giver 250.00 og 'Slette-Mette' giver 500.00 gange tilbage.

LÆS OGSÅ: Husker du? De blev gift i 2022

Selvom ordene 'fuck' og 'fredagsøl' er gængse hos især unge mennesker, så ligger ordene helt i bunden for at komme ud af dronningens mund med odds på 250. Derimod er ord som 'børnebørn', 'mundbind' og 'flygtninge' mere sandsynlige med odds på 1.50.

Grev Joachim og Putin?

Der virker til at være enighed om, at krigen i Ukraine vil blive nævnt, med en sandsynlighed på 95 %, men sandsynligheden for, at hun nævner præsident Putin ved navn, er kun 16 % ifølge LeoVegas.

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! Sonny og kæresten deler stor nyhed

For både fodboldfans og medierne har VM i Qatar haft en stor plads på dagsordenen og været mål for en del kritik. Sandsynligheden for, at hun nævner verdensmesterskabet er 36 %, mens den er 20% for, at hun nævner det danske herrelandshold specifikt.

Sandsynligheden for, at dronningen omtaler prins Joachim ved navn i talen er 87%. Men selvom der har været rod med de royale børns titler i år, er sandsynligheden for, at hun omtaler ham som grev Joachim, helt nede på 0,4%.

LÆS OGSÅ: Husker du? De blev forældre i 2022