Derfor bliver Alexandra i Danmark

Der er en god grund til, at Alexandra ikke ønsker at flytte til udlandet.

Med to store drenge og intet fast job ligger verden åben for Alexandra. Men den 54-årige grevinde har besluttet at blive i Danmark.

- Jeg har overvejet at tage flere projekter i udlandet og finde et arbejde, hvor man kan tage computeren med under armen og rejse ud. Men hjemmet er, hvor hjertet er, og mit hjerte er her, slog  Alexandra fast, da hun i sidste weekend var på bogmessen i Bella Center.

LÆS OGSÅ: Alexandra taler ud om skilsmissen: Den var smertefuld

LÆS OGSÅ: Parterapeuter: Derfor har Alexandra ikke en ny mand

Grevinden blev ledsaget af sin yngste søn, prins Felix, 16, som lyttede med, da mor blev interviewet om sin nye bog, 'Mit lykkelige land', i auditoriet og efterfølgende på en bogstand foran et talstærkt publikum. Bagefter stillede hun også op med kuglepennen til signering af bøger.

- Det er dejligt at møde publikum, og det har været en stor glæde for mig at skrive bogen, sagde hun videre.

LÆS OGSÅ: Store vægttab hos Mary og Marie: Prinsesser på skrump

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single

LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag

Ikke skuffet over Nikolai

I forbindelse med prins Nikolais afbrydelse af den påbegyndte sergentuddannelsen i Varde gav hun udtryk for ikke at være skuffet over hans beslutning.

- Han havde det fint med kammeraterne, men han var bare ikke kommet på den rette hylde i militæret. Og vi vil jo alle gerne have, at vores børn trives med det, de vælger. Han havde valgt forkert, og det er en ærlig sag, mener jeg.

Alexandra tilføjede, at hendes yngste søn, prins Felix, til gengæld trives fint i 1. G på Gammel Hellerup Gymnasium, hvor han startede efter sommerferien.

LÆS OGSÅ: Nikolai klar til millioner: Derfor droppede han sin uddannelse

LÆS OGSÅ: Prins Joachims firma får bøde: Træder på Maries hjerteblod