Alexandra om kæresten: Jeg venter stadig

Grevinden tør ikke gætte på, hvornår det sker

Som protektor for Parkinsonsforeningen deltog Alexandra for nylig i Parkinson Unity Walk i København, hvor hun benyttede lejligheden til at  løfte sløret for spørgsmål af mere privat karakter – herunder, hvordan det går med kærligheden til forretningsmanden Nicolai Peitersen, 52, der til daglig bor i Kina, hvor hans ekskone og deres børn også har bopæl.

Alexandra og Peitersen bekræftede kærligheden til hinanden for et års tids siden, hvor de samtidig udtrykte et håb om at flytte sammen en dag, men der er endnu ikke udsigt til at pakke flyttekasserne.

– Vi tager det stille og roligt og nyder hinandens selskab, når han er her i Danmark. Ting tager tid. Det er noget, han skal tale med sin familie om. Der er også nedlukning i Kina, så det er svært lige nu, understregede grevinde Alexandra.

Artiklen fortsætter under videoen med Alexandra...

Med opvarmning, dans og musik for fuld skrue vandrede Alexandra sammen med 500 deltagere af sted på den årlige march, hvor hun også slog på tromme hos samba-gruppen 'Slagkraft'.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens mareridt i Thailand: Alt gik galt

– Det var godt at være sammen med andre og dyrke lidt motion efter den lange vintertid, sagde den 57-årige grevinde af Frederiksborg, som har bevaret dette protektorat, selvom hun for et par år siden frasagde sig den kongelige apanage, og dermed ikke længere behøver at påtage sig officielle pligter.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup og Andreas Jebros lykke: Tilbage til barndomsbyen

– Det har betydet meget for mig at beholde denne protektion og opleve samarbejdet om sagen. Derudover passer jeg en del bestyrelsesposter i dagligdagen, fortalte Alexandra,

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder: Træt af folks spørgsmål