Ulrikke Toft Simonsens hårde tid: Sønnen indlagt

Alt var kaos, beskriver den 31-årige model.

Ni dage inde i oktober sidste år blev Ulrikke Toft Simonsen og gemalen Brian Sivabalan, bedre kendt som Lord Siva, forældre for anden gang.

Her kom sønnen Billy Hugo til verden, der har mellemnavn efter sin afdøde onkel, Hugo Helmig, som mistede livet knap et år forinden.

LÆS OGSÅ: Tilde Munkholm i chok: Kom ned til smadret bil

I et stort interview med modemagasinet ELLE fortæller Ulrikke Toft Simonsen nu om, hvordan graviditeten med sønnen var med fuldt overlæg, fordi hun - midt i sorgen over tabet af sin bror - længtes efter at lukke sig om sig selv og sin familie.

En lille ny på armen var da også en måde at lade livet gå videre på, forklarer hun. Men der kom hurtigt skår i glæden i den ellers søde babyboble.

- Billy blev syg med meningitis 14 dage efter, han blev født, og var indlagt i to uger, fortæller hun til magasinet og tilføjer:

- Det var en sindssyg tid, fordi det også var den uge, vi skulle flytte ud af vores lejlighed. Alt var kaos. At pakke et helt hjem sammen, samtidig med, at et nyfødt barn er indlagt … og så fik jeg brystbetændelse.

LÆS OGSÅ: Fødselsdag gik helt galt: 'Årgang 20'-Louie endte på hospitalet