UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm

Når 'De forbandede år 2' ruller over de danske biograflærreder den kommende tid, så vil der være nogle scener, der er ekstra velkendte for Janni og Karsten Ree.

Karsten og Janni Ree var i godt humør, da de her til aften var til gallapremiere på 'De forbandede år 2' i Imperial i København.

LÆS OGSÅ: Reality-babe droppet af kæresten på mail

Men for parret var filmoplevelsen måske lidt anderledes, og den dramatiske film kom nok også lidt længere ind under huden på dem end på de resterende gæster i biografsalen.

For på lærredet optræder noget ganske velkendt, nemlig deres eget hjem på Strandvejen i Vedbæklund - midt i Anden Verdenskrig, hvor filmen foregår.

- Nogle af scenerne er optaget hjemme i vores hus, så derfor synes vi også, at det er rigtigt interessant, fortæller Janni, da HER&NU taler med hende og Karsten.

LÆS OGSÅ: Medina åbner op for privatlivet: Hudløst ærlig

Både efterfølgeren og den første 'De Forbandede År'-film gør brug af kendisparrets hus. Hele huset er bygget op i en kulisse et andet sted, men scenerne af husets have og facade er det ægte hus.

Det har selvfølgelig krævet, at både kampvogne og kamerafolk skulle en tur til Vedbæklund. Og derfor har skuespillere som Bodil Jørgensen, Jesper Christensen og Sara Viktoria Bjerregaard alle været en tur på besøg hos Karsten og Janni.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro raser efter indbrud: Klamme tyve

- Nogle gange er vi hjemme, mens de filmer, og så er det sådan, at man tror, at man er med i Anden Verdenskrig, når Gestapo render rundt derude. Jeg stod en dag og skulle ud med hundene, og de kørte bare ind, og jeg tænkte "er jeg med i en krig". Når jeg kiggede ud af vinduet, var det som at være med i krigen. Jeg kunne ligefrem føle det, fortæller en fascineret Janni.

- Det har du aldrig prøvet, skat, tilføjer Karsten, der selv blev født samme år, som krigen sluttede.

- Nej, men jeg har jo set så mange film, så jeg kan næsten forestille mig det, griner Janni.

LÆS OGSÅ: Drama efter brud: Hun lyver!

Det var ikke parret selv, der kom med idéen om at bruge deres eget hus. Producenterne foreslog det selv. Til spørgsmålet om, hvorfor de ville åbne deres hjem op for en filmproduktion, gestikulerer Karsten "penge" med hænderne.

Men hvor meget betaler de så?

- Nok. Ej, de er jo gode venner, så de får det til småpenge, griner Karsten.

LÆS OGSÅ: Bro afslører utroskab: Jeg var ikke mand nok

Janni har tidligere udtalt, at det dog tog en del overtalelse at få Karsten til at lade sit hus være med i en biograffilm. Om det var på grund af pengene eller fordi Karsten ifølge Janni går op i historie, ved man ikke.

LÆS OGSÅ: Fem ting du ikke vidste om 'Luksusfælden'