Operaen i København under optagelserne til 'De største øjeblikke' (Foto: Henrik R. Petersen)
Operaen i København under optagelserne til 'De største øjeblikke' (Foto: Henrik R. Petersen)

TV 2 med udmelding efter hjertestop til 'De største øjeblikke'

En festlig aften blev vendt til panik og frygt, da en af gæsterne til aftenens begivenhedsrige show 'De største øjeblikke' pludselig faldt om med hjertestop tæt på den røde løber.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen indrømmer: Jeg tager stoffer

Artiklen fortsætter under videoen fra sidste års løber af 'De største øjeblikke'.

Hurtigt fik TV 2 situationen under kontrol og fik guidet gæster ind i Operaen på deres pladser, mens journalister og fotografer pakkede sammen, så der kunne gives førstehjælp, indtil ambulancen kom frem.

LÆS OGSÅ: Amalie i chok: Han har taget mine børn

Det var TV 2-vært Sara Lygums kæreste, Jonas, der er læge, som gav hjertemassage i de første minutter, indtil ambulancen kom frem.

Det store show 'De største øjeblikke' bliver lige nu optaget planmæssigt i Operaen trods aftenens triste start, som TV 2 nu er klar med en opdatering på.

LÆS OGSÅ: TV 2-par i mareridt under graviditet: 15 ulidelige dage

- En gæst er her til aften faldet om i foyeren før tv-optagelsen til ’De Største Øjeblikke’. Der blev tilkaldt hjælp med det samme, og vedkommende blev kørt afsted i ambulance. Familien har nu meddelt, at vedkommende er i bedring. Det er selvfølgelig en stor forskrækkelse for dem, der har overværet det, og der er tilkaldt krisehjælp for personale og andre, der skulle have brug for det, fortæller Kamilla Walsøe, Eventchef TV 2 Nyhederne, i en pressemeddelelse.