Søren Pape Poulsen ved Pia Olsen Dyhrs 10-års jubilæum den 20. februar 2024.
Søren Pape Poulsen ved Pia Olsen Dyhrs 10-års jubilæum den 20. februar 2024.

Trist nyhed: Søren Pape Poulsen pludselig død

Formanden for Det Konservative Folkeparti blev blot 52 år.

Søren Pape Poulsen blev fredag ramt af akut sygdom og døde lørdag.

Han blev 52 år.

- Det er med sorg, at jeg må skrive til jer, at vores formand, Søren Pape Poulsen, i dag kl. 13.13 er afgået ved døden, skrev Søren Vandsø, generalsekretær i Det Konservative Folkeparti, sent lørdag i en meddelelse på partiets hjemmeside.

- Søren blev i går under vores hovedbestyrelsesmøde i Vejen ramt af en blødning i hjernen. Han blev kørt til Odense Universitetshospital, men hans liv stod ikke til at redde. I dag er han ikke længere iblandt os.

- Alle, der har været så heldige at kende Søren, ved, at han var et omsorgsfuldt menneske. Det kunne de fleste endda mærke, selvom de bare havde mødt ham kort. Han tænkte altid på andre først. Og så elskede han vores parti.

- Han faldt om midt i det, han havde viet sit liv til. Det politiske liv, der skulle skabe et bedre liv for os andre. Han var ved at orientere os om ældrepolitik og udenrigspolitiske betragtninger, og det sidste han oplevede, var et stort bifald fra sine partifæller.

- Vi vil savne Søren, som med sin tålmodighed, lyse sind, politiske sans og dybe forståelse for andre mennesker gjorde vores liv bedre. Han forlader os alt for tidligt og efterlader et ufatteligt savn, slutter Søren Vandsø, har har skrevet meddelelsen "som ven. På vegne af Sørens forældre. På vegne af vores parti."

Det er kun to uger siden HER&NU sidst mødte Søren Pape Poulsen.

Han var alene på den røde løber til premieren på "Matador"-musicalen i Falkonersalen, og her svarede han venligt på spørgsmålet om, hvordan det gik med kærligheden.

- Jeg er single. Jeg synes, jeg har rigeligt at se til lige nu. Mit kære parti, det er det, jeg bruger tid på, og så tager jeg ellers livet, som det kommer, lød det veloplagt fra Søren Pape Poulsen.