Torpederet af turist: 'Laid Back'-legendens smertehelvede

John Guldberg insisterede på, trods ulykken, at gennemføre koncerten på Christiania.

På vej til en koncert på Christiania kom John Guldberg forrige søndag alvorligt til skade, da han blev torpederet af en anden cyklist.

LÆS OGSÅ: Oh Land er blandt kilderne i sexisme-dokumentar: Man bliver god til at sluge kameler

Artiklen fortsætter under videoen...

– Han (cyklisten, red.) slap uskadt og heldigvis havde jeg cykelhjelm på. Umiddelbart så det ud som om, jeg bare havde fået nogle hudafskrabninger, men jeg opdagede så, at jeg ikke kunne støtte på det højre ben, fortæller den 75-årige musiker, der ringede efter hjælp hos bandets tourmanager.

Guldberg, der med makkeren Tim Stahl, 72, har haft hits som 'Sunshine Reggae' i deres snart 45 år lange karriere med Laid Back, insisterede trods ulykken på at gennemføre koncerten på Christiania. Men dagen efter blev smerterne i benet uudholdelige.

LÆS OGSÅ: Kendispar tager stor beslutning

– Et røntgenfoto afslørede, at jeg havde brud på hoften. Lægen sagde, jeg var sindssyg, at jeg ikke straks var taget på skadestuen. Jeg fortryder ikke et sekund, at vi gennemførte koncerten. Jeg er nu blevet opereret og har fået sat skruer i hoften, fortæller John Guldberg, der er begyndt på sin genoptræning og i næste uge spiller på Maria Montell og Tomas Villum Jensens 'Hop Creek Festival' i Humlebæk.

LÆS OGSÅ: Thomas Gravesen scorer nyt job

Tim Stahl og John Guldberg.
Tim Stahl og John Guldberg.