Tinka og Lasse: Dejligt at være sammen igen

Menneskerne bag julekalenderens hovedroller har fået et stærkt venskab

De havde aldrig mødt hinanden før, men er nu endt med at blive de bedste venner. Josephine Højbjerg, 16, og Albert Rosin Harson, 17, spillede for to år siden hovedrollerne som Tinka og vennen Lasse i TV2’s julekalender 'Tinkas Juleeventyr'. Og nu er de tilbage med 'Tinka og Kongespillet', der begyndte i søndags .

– Vi er blevet gode venner, og det har været dejligt at spille igen, smiler Josephine, der til daglig bor på Bornholm, mens Albert bor i København.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-vært droppet: Jeg er rigtig ked af det

– Der er en vis tryghed ved at komme tilbage og spille sammen med Josephine. Vi kender hinanden så godt, at vi lettere kan sætte de stærke følelser i spil, afslører han.

– Det er altid godt at kende hinanden, når man skal have et tæt samspil, supplerer Josephine på vej gennem det julepyntede Tivoli.

– Jeg bor på Bornholm og Albert i København. Så vi ses ikke så ofte, som vi kunne have gjort, hvis vi havde boet i nærheden, siger 'Tinka'-figuren og træder indenfor i Julemandens Hus i Tivoli.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

– Og hvad ønsker du dig så i julegave? spørger julemanden her en måned før juleaften.

– Jeg ved det ikke endnu, svarer Josephine.

– Der er jo også lang tid til, men du kan jo lave en ønskeliste til din far og mor, og så kan de videresende den til mig, foreslår julemanden, og det råd ville Josephine godt følge.

Josephine Højbjerg og Albert Rosin har det godt med juletiden.

– Jeg er familiemenneske, og det er jo så sjældent, man er samlet i løbet af året. Hyggen og sammenholdet er det bedste ved julen, mener ”Tinka”, mens Albert er kommet i julestemning ved synet af det julepyntede Tivoli. 

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par venter dreng: Jeg håbede på en pige