Timm nyder singlelivet
Timm nyder singlelivet

Timm nyder singlelivet: Min anden ungdom

Timm Vladimir har allerede stor succes som single.

Natklubben Museo ved Kongens Nytorv var rammen om lanceringsfesten for Martin Buch Thorborgs nye bog, 'Skab din egen succes', hvor han giver en række praktiske og sjove livsråd, så man kan nå sit mål.

Artiklen fortsætter under videoen med Rosa Kildahl...

'Den store bagedyst'-værten Timm Vladimir var blandt de mange gæster, der var inviteret til fest, og han har allerede stor succes som single.

LÆS OGSÅ: Megastjerne spiller på Grøn

Som nyskilt 54-årig oplever han for tiden sin anden ungdom.

– Jeg har ingen kæreste og nyder mit singleliv. Jeg føler, jeg er et godt sted. Jeg har været i forhold hele mit liv, så det der med at lære ikke at være i et forhold, bo alene og mærke, hvad der er af godt og dårligt i det, det lærer jeg mega meget af. Så jeg er ikke ude på det der marked, hvor jeg føler, jeg skal have en kæreste, men står der en dag en, så er jeg heller ikke idiot. Så skal det bare være, lød det fornøjet fra Timm.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-stjerne afslører babylykke

– Jeg tror ikke, jeg var vild som ung. Ikke fordi jeg føler, jeg er vild nu, jeg er jo blevet en gammel mand, men da jeg var ung, havde jeg åbenbart aldrig tid til at være single på den måde. Det, synes jeg, er meget rart at prøve nu.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Christianes nye program