Susan Astani får et ekstra hus i Schweiz: Han er fantastisk

Christian Kjær har haft den store tegnebog fremme.

Susan Astani-Kjær er snart færdig med at lide under pladsmangel, for hendes mand, Christian Kjær, 78, har haft den store tegnebog fremme. Han har købt en alpehytte skråt overfor deres egen bolig med udsigt til bjergene i den eksklusive schweiziske skisportsby, Villars-sur-Ollon, hvor alle kvadratmeter er yderst kostbare. Parrets nye bolig er i fuld gang med at blive renoveret.

LÆS OGSÅ: Elvira i dyb sorg: Hvil i fred, min engel

– Ja, vi har to huse ved siden af hinanden på grund af manglende plads. Christian elsker sit barndomshjem i Schweiz og ønsker ikke at sælge huset, men huset er ikke engang halvt så stort som Sandbjerggård. Da jeg klagede over pladsmangel, købte Christian nabohuset til mig. Dette bruger vi til gæstebolig samt til udlejning. Ja, jeg har en fantastisk mand, fortæller den 49-årige hustru til HER&NU.

For to år siden fraflyttede parret deres 550 kvadratmeter store Hørsholm-gods, Sandbjerggaard, med ridebane, pool og tennisbane for et permanent ophold i Schweiz.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Barndomshjemmet i Villars-sur-Ollon er beskedent i forhold til, hvad parret er vant til samt Christian Kjærs formue, der tidligere er vurderet til 800 mio. kroner. Men Christian Kjær boede der som barn i en årrække sammen med sin mor, hvis far var med til at grundlægge cementvirksomheden FLSmidth.

Årsagen til flytningen fra Danmark var, at Christian Kjær følte sig uretfærdigt behandlet. I 2019 fik han en dom på 30 dages betinget fængsel for påkørsel med lav fart af en trafikofficial ved et cykelløb.

LÆS OGSÅ: Kendt tv-vært står frem: Det fortryder jeg

Dommen fik som konsekvens, at Christian Kjær både blev rataget sit jagttegn og kongelige titler – herunder den som Kammerherre og ridder af Dannebrog. Bitterheden satte han ord på i dokumentaren 'Christian Kjær – Farvel og tak', der kan ses på DRTV.

Efter flytningen fra Danmark har Susan Astani-Kjær solgt sin villa i Hørsholm samt et slot ved Middelfart med udsigt til Lillebælt, som Christian Kjær forærede hende i 2016. Det købte han dengang for 11,9 mio. kroner.