Stor stjerne skal skilles fra utro ægtemand

Hiphops mest omdiskuterede par går fra hinanden efter lidt over et års ægteskab og et utal af utroskabsrygter.

Rapstjernen Cardi B skal skilles fra rapperen Offset, som hun har været gift med siden september sidste år og har datteren Kulture på knap et halvt år med.

Det meddeler hun på Instagram i aftes:

- Jeg har prøvet at få tingene til at fungere med min babys far i lang tid nu. Men tingene har bare ikke fungeret mellem os i en længere periode. Det er ikke nogens skyld, det er bare som om, vi voksede fra kærligheden. Vi er ikke sammen længere, og det kommer nok til at tage noget tid at få en skilsmisse. Jeg vil altid have en masse kærlighed til ham, for han er min datters far, fortæller Cardi B i en video på sin Instagram.

SE BILLEDET: ‘Robinson’-par er blevet forældre

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model

Den snarlige eks-mand har selv i korte vendinger kommenteret Cardis opslag om deres skilsmisse.

- I har alle vundet, skrev Offset, hvilket formodentlig er en hentydning til det meget offentlige fokus på de mange anklager om hans utroskab.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

Blev gift i hemmelighed

Parret fandt første gang sammen, da de samarbejde på Cardi B's sang 'Lick'. Dengang var Cardi B stadig mest kendt for optrædener i reality-tv, mens Offset og hans hiphop-gruppe Migos var ved at udgive deres andet album Culture, hvor blandt andet storhittet 'Bad and Boujee' lå på.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Årgang 0’-Rachel har fået en kæreste

Efter samarbejdet startede en flirt, der hurtigt blev taget op i medierne, men hverken Cardi B, med det borgerlige navn Belcalis Almanzar, eller Offset, med det borgerlige navn Kiari Kendrell Cephus, ville bekræfte forholdet.

Først i maj 2017 blev der ikke længere sået tvivl om forholdet mellem Cardi B og Offset, da de sammen deltog til efterfesten efter The Met Galla 2017 - en måned efter udgivelsen af Cardi B's sang 'Bartier Cardi', hvor hun synger: "Cardi put the pussy on Offset", og altså fortæller, at Offset er manden, hun har sex med.

I al hemmelighed blev parret gift i september 2017. Måneden efter friede Offset til Cardi på scenen under en fælles koncert, hvor Cardi ellevild sagde ja. Parret fik sammen datteren Kulture d. 10. juni 2018.

AFSLØRING: ‘Divaer i junglen’ vender tilbage

Siden giftemålet fulgte desværre adskillelige rygter om utroskab fra Offsets side, ligesom der også flere gange blev spekuleret i, om parret var gået fra hinanden eller ej. Mange fans har derfor heller ikke været sene til at proklamere, at det var Offsets gentagende affærer, der endelig fik Cardi til at stoppe forholdet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet

Utroskab og bestilte overfald

Sidst i december 2017 blev Offsets iCloud-profil hacket, hvorfra der blev udgivet nøgenbilleder og-videoer af Cardi. Det tog Cardi dog ikke tungt med henvisning til, at hun plejede at strippe for penge. Dog blev der også lagt nøgenbilleder ud af en anden kvinde, som Offset angiveligt skulle have taget.

Siden fulgte også en falsk anklage fra en kvinde om, at Offset skulle være far til hendes barn, efter at det tidligere i anden retssag var kommet frem, at Offset har tre børn med tre andre kvinder, som han ikke betalte børnebidrag til.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerne afslører babynews

På decembers sidste dag langede Cardi B dog ud efter sin mand. Her stod hun på scenen til den amerikanske Holiday Hip-Hop Festival og sang Beyoncés berømte linje til hendes utro mand Jay-Z: "Gør du det lort igen, så mister du din kone" på scenen.

Og allerede i april 2018 følte Cardi sig nødsaget til at udskamme sin ægtemand offentligt igen, da hun udgav pladen 'Invasion of Privacy' med sangen 'Be Careful'. På nummeret skælder hun sin utro mand ud og fantaserer om måder at slå ham ihjel på. Offset og hans band Migos var dog med på et andet af pladens numre, ligesom parret stadig var sammen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Et par dage senere afslørede Cardi B, at hun var gravid med hende og Offsets datter Kulture. Det blev offentliggjort, da hun stolt viste den store mave frem til en optræden i Saturday Night Live. Forinden havde Cardi hårdnakket afvist rygterne om sin graviditet. Den 10. juli kom lille Kulture til verden.

Herefter begyndte rygtebørsen dog at køre på fuld skrue igen. Cardi B blev anklaget - af blandt andet Nicki Minaj - for at have bestilt angreb på kvinder, som Offset angiveligt skulle have været hende utro med. I oktober 2018 blev Cardi dømt for vold mod to strippere, som hun angreb i den tro, at de havde været sammen med Offset.

LÆS OGSÅ: Gravid Anne Gadegaard vender tilbage til skærmen

- Hver eneste dag er der rygter om mig og min fyr. Og det driver mig næsten til vanvid, for jeg begynder at tro på dem, fortalte rapdronningen til W Magazine et par dage senere.

I tirsdags kom endnu et rygte om Offsets utroskab, da en ven af rapperen Cuban Doll offentliggjorde billeder, der viste, at Offset prøvede at arrangere en trekant med førnævnte rapper.

Og i går offentliggjorde Cardi B altså på sin Instagram, at forholdet mellem hende og Offset er definitivt slut, og at de blot venter på at kunne gennemføre en skilsmisse.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet

Man skal ikke længere tilbage end sidste søndag, før Cardi B stolt slog en Instagram-video op af Offset, hvor hun fortæller om, hvor lækker han er, og hvor meget hun gerne vil have sex med ham.

https://www.instagram.com/p/BqlaXyrFpsb/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René

Men i går meddelte rapdronningen i stedet på Instagram, at parret skal skilles

https://www.instagram.com/p/Bq_pb64Fzl8/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde