Flokken
Flokken

Stor nyhed fra 'Flokken'-par

Et helt nyt samarbejde har set dagens lys efter TV 2s reality-satsning.

I første sæson af 'Flokken' blev der dannet relationer for livet, da deltagerne først skulle finde hinanden og senere hen nå frem til målet i tide. Deltagerne vandt, og nogle af relationerne holder stadig den dag i dag.

LÆS OGSÅ: Efter indlæggelse: Thomas Evers Poulsen giver status

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor 'Bachelorette'-fyrene snakker om Mette Sommer.

Et af de venskaber, Rebecca Lynn Setter fik ud af sin deltagelse, blomstrer stadig, og nu er de klar til at tage det skridtet videre.

- Det går rigtig godt i dag, og jeg har stadig god kontakt til især Amalie. Vi planlægger at starte en business sammen. Så det er jo dejligt, fortæller Rebecca og fortsætter:

- Vi arbejder på at kunne tilbyde retreats, som giver folk en pause fra hverdagen med en blanding af yoga, træning, outdoor aktiviteter og nærende mad og snakke.

LÆS OGSÅ: Her gemmer Amira sig: Svanen er fløjet

Hvad virksomheden skal hedde, og hvor de gerne vil lave deres retreats, er endnu uvist.

- Så langt er vi ikke helt endnu, vi er stadig i startfasen, men vi håber at kunne tilbyde første retreat omkring september/oktober. Vi har kigget ind i et sted, vi kan leje på Langeland.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Trier-tvillingerne viser kæresterne frem

Selvom det er en drøm at lave forretningen sammen, så bliver det indtil videre kun noget, 'Flokken'-deltagerne gør ved siden af deres fuldtidsarbejde.

LÆS OGSÅ: Emil Midé opereret: Sygdommen hænger ved

Rebecca fandt også kærligheden i 'Flokken', men hende og Semko danner ikke længere par. Hun ønsker dog ikke at uddybe noget om bruddet.

Amalie (tv.) og Rebecca (th.) fra 'Flokken'
Amalie (tv.) og Rebecca (th.) fra 'Flokken'