Sønnerne til Henriette Zobel: Vi elsker og savner dig

Henriette Zobel fik en sidste hilsen med fra sønnerne i kirken.

Den kolde og grå vinterdag, der herskede udenfor, stod i skærende kontrast til hjertevarmen og blomsterhavet inde i Christians Kirke, da familie og venner den 20. december var samlet for at tage afsked med Henriette Zobel. Her var præsten Flemming Pless på en hård opgave, da han skulle bisætte sin nære veninde.
 Christians Kirke var fyldt med blomster. Der var også kranse fra Kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie. (Foto: Lars E. Andreasen)
– Der er kommet mange tilkendegivelser fra hele landet fra mennesker, der har kendt Henriette kort eller længere tid. Og så er der alle dem, der har støttet og hjulpet. Jeg ved, at Alexander og Nicolai er dybt taknemmelige over den store kærlighed, der har været vist deres mor, sagde Plesss, der flere gange under sin tale måtte stoppe op og trække vejret dybt, før han kunne fortsætte.
LÆS OGSÅ: De gik bort i 2019
Forældreløse
Det er kun to år siden, brødrene måtte sige farvel til deres far, Peter Zobel. Han døde af lungesygdommen KOL i en alder af 81 år. Deres mor blev blot 57 og døde efter flere års sygdom.
– Alexander og Nicolai har udtrykt, at de har lært kærligheden at kende gennem deres mor. Og det er vel den største gave fra en forælder. Vores tanker til jer. I har mistet begge forældre, men I ved, de nu er sammen. Hun elskede jer med grænseløs kærlighed. Også med en lysende karakter, som hun havde mødt gennem sin guru, lød det fra præsten i talen.
LÆS OGSÅ: Lykke i London: Han gør Dronning Margrethe glad
Blandt de mange gæster sås Zobels ekskærester Henning Daverne og Erik Færch, steddatteren Sarah Zobel og hendes eksmænd, Alexander Kølpin og Burhan G, Dennis Knudsen og hans bror Dion, Thorkild Thyrring, Charlotte Bircow, Ellen Hillingsø, Bente Lundquist og Lotte Freddie.
 Med sorgen mejslet i ansigterne stod HenrietteZobels nære familie og betragtede kisten. NicolaiZobel med armen om sin mormor, Vibeke. (Foto: Lars E. Andreasen)
LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha sygemeldt med stress
En sidste hilsen
I kirken sang de salmerne ”Op, al den ting som Gud har gjort ”, ”Tænk, at livet koster livet ” og ”Velkommen igen, Guds engle små ”.
På den sidste side i salmehæftet var en sidste hilsen fra de to sønner til deres mor.
– Vi elsker og savner dig. Vi værdsætter alt, hvad du har lært os, og vi skal nok klare os herfra. Nu må I passe godt på hinanden, lød de rørende ord.
LÆS OGSÅ: Fik VILD investering i 'Løvernes hule': Sådan er det gået siden
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne opdager lidelse: Nu tager hun drastisk valg
Den kolde og grå vinterdag, der herskede udenfor, stod i skærende kontrast til hjertevarmen og blomsterhavet inde i Christians Kirke, da familie og venner den 20. december var samlet for at tage afsked med Henriette Zobel. Her var præsten Flemming Pless på en hård opgave, da han skulle bisætte sin nære veninde. Christians Kirke var fyldt med blomster. Der var også kranse fra Kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie. (Foto: Lars E. Andreasen) – Der er kommet mange tilkendegivelser fra hele landet fra mennesker, der har kendt Henriette kort eller længere tid. Og så er der alle dem, der har støttet og hjulpet. Jeg ved, at Alexander og Nicolai er dybt taknemmelige over den store kærlighed, der har været vist deres mor, sagde Plesss, der flere gange under sin tale måtte stoppe op og trække vejret dybt, før han kunne fortsætte. LÆS OGSÅ: De gik bort i 2019 Forældreløse Det er kun to år siden, brødrene måtte sige farvel til deres far, Peter Zobel. Han døde af lungesygdommen KOL i en alder af 81 år. Deres mor blev blot 57 og døde efter flere års sygdom. – Alexander og Nicolai har udtrykt, at de har lært kærligheden at kende gennem deres mor. Og det er vel den største gave fra en forælder. Vores tanker til jer. I har mistet begge forældre, men I ved, de nu er sammen. Hun elskede jer med grænseløs kærlighed. Også med en lysende karakter, som hun havde mødt gennem sin guru, lød det fra præsten i talen. LÆS OGSÅ: Lykke i London: Han gør Dronning Margrethe glad Blandt de mange gæster sås Zobels ekskærester Henning Daverne og Erik Færch, steddatteren Sarah Zobel og hendes eksmænd, Alexander Kølpin og Burhan G, Dennis Knudsen og hans bror Dion, Thorkild Thyrring, Charlotte Bircow, Ellen Hillingsø, Bente Lundquist og Lotte Freddie. Med sorgen mejslet i ansigterne stod HenrietteZobels nære familie og betragtede kisten. NicolaiZobel med armen om sin mormor, Vibeke. (Foto: Lars E. Andreasen) LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha sygemeldt med stress En sidste hilsen I kirken sang de salmerne ”Op, al den ting som Gud har gjort ”, ”Tænk, at livet koster livet ” og ”Velkommen igen, Guds engle små ”. På den sidste side i salmehæftet var en sidste hilsen fra de to sønner til deres mor. – Vi elsker og savner dig. Vi værdsætter alt, hvad du har lært os, og vi skal nok klare os herfra. Nu må I passe godt på hinanden, lød de rørende ord. LÆS OGSÅ: Fik VILD investering i 'Løvernes hule': Sådan er det gået siden LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne opdager lidelse: Nu tager hun drastisk valg