Sofie til fyrene i 'Bachelorette': Ville have sat pris på en advarsel

Det var først, efter Peter røg hjem, at Sofie hørte om "The Art of Seduction".

Efter 15 afsnit må man konkludere, at villaen i 'Bachelorette' er fyldt med gentlemen.

For selvom alle fyrene med løftede øjenbryn har fulgt med i Peters forsøg på at score Sofie og Lissa ved hjælp af den 23 år gamle bog 'The Art of Seduction', har ingen af dem sladret til hovedpersonerne.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia udskyder bryllup: Vennerne kommer først

- Jeg havde ingen anelse om, at Peter havde bogen med, da jeg datede ham dernede. Jeg tror først, at jeg fik det at vide, da vi kom hjem, eller efter han røg ud, forklarer Sofie, som i det nyeste afsnit ikke valgte at give hurtigkysseren en rose.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe renovering: Nikolaj Stokholm flytter hjem igen

Ville gerne advares

Ifølge Sofie måtte de andre fyre dog godt have advaret hende, for det hele ville muligvis have set anderledes ud, hvis hun havde haft kendskab til bogen tidligere.

- Det var da en information, som jeg tror, jeg ville have sat pris på, slår Sofie fast og forklarer:

- Havde jeg haft kendskab til bogen, havde jeg måske hurtigere kunnet tyde Peter. Jeg sad flere gange med følelsen af, at Peter bare snakkede mig efter munden, lyder det.

LÆS OGSÅ: Glædelig nyhed: Tvillingerne fra Holstebro gør tv-comeback

Der var dog en klar årsag til, at fyrene ikke sagde noget, hvis man spørger Mads Sundgaard Hansen.

- Det var ikke vores ting at fortælle. Tiden er knap på en date, så man skal bruge tiden fornuftigt. Derfor gider man ikke tale om de andre mænd, og da slet ikke “bagtale” dem, man fokuserer bare på at give det bedste indtryk af sig selv, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Claes Antonsen trækker sig fra The Antonelli Orchestra

Om fyrene kan holde kanterne lige så fine, når der er sandhedsmiddag i 'Bacheloerette', kan du se i næste uge på TV 2 eller TV 2 PLAY.