Soeren Le Schmidt afslører: Kom helt tæt på verdensstjerne

Smilet var ikke til at fjerne fra tøjdesigneren, der netop er vendt hjem fra USA.

I mandags blev de gyldne og prestigefyldte Oscar-statuetter overrakt til anerkendte skuespillere og filminstruktører, hvor showet løb af stablen i the Dolby Theatre i Hollywood i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer i babylykke

Og én af de heldige danskere, der fik muligheden for at overvære showet i virkeligheden, var tøjdesigneren og tv-personlighed Soeren Le Schmidt, der netop er vendt hjem fra et lynvisit i USA.

Smilet var stadigvæk ikke til at fjerne fra Soeren Le Schmidt, da HER&NU mødte ham på rød løber til et noget mere beskedent prisshow - nemlig 'Tvprisen' 2024, der lige nu afvikles i DR Koncerthuset.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg havde det sjovt i Los Angeles. Det var fedt at opleve, hvor stort og vildt showet egentlig var. Jeg havde selvfølgelig lavet noget tøj, men var der for første gang selv og gik på rød løber, netværkede og oplevede showet, men det er også fedt at være her ('Tvprisen', red.), siger han storsmilende.

Le Schmidt havde desuden også et par andre sjove anekdoter, hvor han også fik mulighed for at snakke og omgås de store verdensstjerner.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner scorer stort job på TV 2

- I virkeligheden var der så mange verdensstjerner - sådan én som for eksempel Eva Longoria komplimenterede mine outfits. Jeg havde også bar ryg under showet og har en tatovering på hele ryggen, der også blev et samtaleemne. Det var en god fest, og jeg tog videre til Elton Johns efterfest.

Soeren Le Schmidt og veninde på rød løber til Tvprisen 2024.
Soeren Le Schmidt og veninde på rød løber til Tvprisen 2024.
Skuespilleren Eva Longoria.
Skuespilleren Eva Longoria.