Skrabede bunden: Ville bruge børnenes penge

Økonomien væltede for år tilbage for Annette Heick og Jesper Vollmer.

I forlængelse af den ulykke, Jesper Vollmer i 2015 var udsat for, hvor han på en rejse til Thailand brækkede nakken og blev lam, blev familiens boligsituation forværret, og økonomien hang pludselig i en tynd tråd.

Det fortæller parret i et interview med ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Anklaget for dyremishandling: Nu svarer hun igen

- Vi boede i Sverige på det tidspunkt og havde også sat gang i et stort byggeprojekt på Bornholm, så vi besluttede at sælge huset i Sverige. Der var bare lige det problem, at tilstandsrapporten viste, at der var 40 procent fugt i alle vægge og en stor byggefejl, og forsikringen dækkede ikke, fortæller Annette Heick og tilføjer:

- Så væltede hele baduljen. Vi havde et hus, der var nul kroner værd, hvis vi ikke fik det udbedret for en million. Penge, vi ikke havde, fordi vi havde investeret alt, hvad vi ejede, i byggeprojektet på Bornholm.

Derfor måtte den folkekære entertainer da også tænke kreativt for at få tingene til at hænge sammen.

- Vi havde vitterlig ikke salt til et æg. Så jeg begyndte at gå rundt derhjemme og vende bunden i vejret på alt, hvad vi ejede, for at finde ud af, om det var noget værd.

Hun solgte bunkevis af familiens ejendele på loppemarkeder og ved auktionshuse som Bruun Rasmussen.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne er blevet far

Den økonomiske krise var dog så grel, at parret måtte tage drastiske midler i brug for at få enderne til at mødes.

- Da vi var længst ude, havde vi ungernes sparegrise med i bilen, da vi skulle over Øresundsbroen til Sverige for at komme til Bornholm, fortæller Jesper Vollmer og fortsætter:

- Vi havde ingen penge på vores kort, og vi havde ingen kontanter selv, så vi var nødt til at have sparegrisene med som nødløsning, hvis betalingsanlægget afviste vores kort. Så ja, der var vi HELT nede og skrabe bunden.