Se videoen fra 1997: 13-årige Niels Brandt forudså egen berømmelse

Allerede som helt unge vidste Niels Brandt og bandmedlemmerne i 'The Minds of 99', hvad de ville med rockkarrieren.

I weekenden spillede 'The Minds of 99' op til fest tre dage i træk i Parken. Derfor har bandet været på alles læber de sidste par dage, og det passer formentligt forsanger, musiker og sangskriver Niels Brandt meget godt.

LÆS OGSÅ: Hjulmands jagt på succes: Familien betalte prisen

Artiklen fortsætter under videoen.

Allerede som helt ung var han fast besluttet på at blive berømt, og han var heller ikke i tvivl om, at han ville blive det. Faktisk forudså han som 13-årig bandets berømmelse, da han sammen med sine bandmedlemmer i 1997 besøgte 'Børne 1'eren', som var et program på DR for børn i alderen 8-13.

- Hvis I så ikke bliver berømte, har I så ikke lyst til at lave musik?

Sådan lød et spørgsmål fra Puk Elgård, som var vært på programmet, til Niels Brandt og bandet, og svaret kom prompte fra forsangeren:

- Nu bliver vi jo berømte.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer droppede optagelser: - Jeg har aldrig set Line så syg

Dengang kaldte Niels Brandt og bandmedlemmerne sig ikke 'The Minds of 99' endnu. De hed 'No Clue' og bestod af Asger Wissing, Mikkel Bech-Hansen, Jacob Bech og Niels Brandt, som alle var klar på at give blod, sved og tåre for berømmelsen.

- Hvis man vil være berømt, så skal man bare ud og spille hele tiden, og man skal lave noget musik, som andre folk kan lide. Hvis man bare laver noget, som man selv kan lide, når man ikke langt, forklarede Niels Brandt i 'Børne 1'eren' og fortsatte:

- Vi vil prøve at komme lidt mere i fjernsynet. Sende demobånd ind til forskellige programmer og bare sørge for at få så mange jobs som muligt.

I dag består 'The Minds of 99' af Niels Brandt (Forsanger), Louis Clausen (Trommer), Jacob Bech (Keyboard), Asger Møller Wissing (Bas) og Anders Folke Larsen (Guitar).

Se klippet fra 1997 herunder, hvor bandet, under No Clue-navnet, var på besøg hos 'Børne 1'eren':