Se Jimilians nye veninde: Derfor er vi sammen

Til landskamp i Parken dukkede sidste års ’Vild med Dans’-vinder op under samme paraply som den kendte målmands mor

Hvordan er de mon stødt på hinanden? Det var, hvad flere af de tilstedeværende summede om, da 59-årige Bente Schmeichel – som er mor til landsholdsmålmand Kasper Schmeichel og 'Vild med Dans-deltageren Cecilie Schmeichel  – forleden dukkede op på den røde løber sammen med den frække popsanger Jimilian, 28 i Parken, hvor Danmark skulle møde Frankrig i UEFA Nations League-gruppespillet.

LÆS OGSÅ: 'Kurs mod fjerne kyster'-stjerner sælger båden

De kommer fra hver sin verden, men derfor kan man jo godt være gode venner, og forklaringen kom da også prompte.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs vilde forvandling

Artiklen fortsætter under billedet

- Vi kender hinanden fra en havekoncert, som Jette Hill Ludvigsen holdt for anbragte børn, sagde Bente Schmeichel, og så lagde Jimilian ellers kortene på bordet.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-stjerne afslører vildt vægttab

- Jeg elsker hendes søn, jamen, hej, jeg kan tage dig med til næste landskamp. Wauw. Så nu skal vi ned i omklædningsrummet og hilse på Kasper og de andre spillere bagefter, forklarede sidste års ”Vild med Dans”-vinder.

Dermed fik Jimilian et stort ønske opfyldt og fik lov til at møde Kasper Schmeichel og kompagni – sine store sportsidoler, og heldigvis var stemningen i top i omklædningsrummet: Danmark styrede nemlig kampen fra start til slut, og vandt med 2-0 mod de regerende verdensmestre.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Årgang 0’-stjerne er blevet gift