Rikke Fogs nye tv-program: Leder efter loppeguld

Rikke Fog vender tilbage til loppemarkederne.

Fire år efter DR droppede 'Skattejægerne' og en række andre antikprogrammer, vender en af de populære antikvitetshandlere til efteråret tilbage i tv-stationens nye satsning.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører job hos McDonald's

Artiklen fortsætter under videoen med Janni Ree...

Hele sommeren optager Rikke Fog en ny serie på loppemarkeder, hvor hun skal dyste imod Lauritz.com-eksperten Niels Jørgen Jørgensen fra 'Fantastiske hammerslag'.

LÆS OGSÅ: WHAT: Flere gengangere med i 'Toppen af poppen'

– Vi skal hjælpe hver vores hold med at finde de rigtige ting på loppe- og antikvitetsmarkeder i hele landet. Hvert hold får 3.000 kroner og skal købe minimum tre ting, som de skal tage med hjem og upcycle. Altså være kreative med det og renovere eller få noget nyt ud af det. Det får de så et par uger til at sælge, og så mødes vi igen og ser, hvem der har vundet, fortæller Rikke, der allerede har været med tv-holdet i Horsens og Brørup.

Rikke med
sin mand,
Christian,
og forældrene, Frede og Irene.
Rikke med sin mand, Christian, og forældrene, Frede og Irene.

Snart venter også Bagagerumsmarkedet i Aalborg og Vig Tuske- & Kræmmermarked.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder afslører ny karriere

De seneste par år har man kunnet opleve Rikkes sans for en god handel i TV 2’s 'Hvem byder bedst' og ikke mindst i 'Skattejægerne', som DR1 stadig genudsender med stor succes.

Hun driver dog ikke længere forretning med sin far, Frede Rasmussen, men i stedet sin mand, Christian.

LÆS OGSÅ: Bubber afslører stor nyhed om datteren

– Far har overtaget Kildevang Antik i Hammer ved Næstved, mens jeg har lavet Fog Antik & Design med Christian. Vi er ikke uvenner eller i opgør, vi ville bare gerne have tid til andet end arbejde også, forklarer Rikke, der i stedet for en fysisk butik nu sælger direkte til kolleger gennem Instagram og i boder på markeder.

– Vi har lejet 30 kvadratmeter lagerplads, så det tvinger os til at være skarpe og få solgt hurtigt. Det passer os så fint, lyder det med et smil fra Rikke.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes: Sådan friede han