Rejsegilde i Cirkusrevyen: Halløj i teltet

Der er snart fuld gang i Cirkusrevyen igen.

Cirkusrevyen havde i bogstaveligste forstand en stormfuld begyndelse på sæsonen. I februar raserede stormen Otto det store telt på Bakken og lagde pres på den traditionsrige revy.

Torben ”Træsko”
Pedersen, 74, havde travlt ved grillen.
Torben ”Træsko” Pedersen, 74, havde travlt ved grillen.

LÆS OGSÅ: Julie Lyck efter fødslen: Ingen tog mig seriøst

Men i sidste uge blæste der anderledes milde vinde, da Cirkusrevyens direktør, Torben ”Træsko” Pedersen inviterede til rejsegilde af et nyt telt. Den rød-hvide teltdug er lånt af Cirkus Dannebrog, som hurtigt sprang til og hjalp med midlertidigt tag, da det gamle blev flænset i stykker af blæsten.

Torben Pedersen havde tændt for grillen og serverede grillpølser, pilsnere og sodavand til håndværkere, årets revystjerner og resten af holdet bag Cirkusrevyen.

LÆS OGSÅ: Derfor havde 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager sin baby med på tv-date

Sådan så teltet ud i februar, efter stormen Otto
havde været på besøg.
Sådan så teltet ud i februar, efter stormen Otto havde været på besøg.

– Jeg er meget glad for, at der igen er tag over hovedet på Cirkusrevyen. Efter nogle intense uger kan vi endelig se fremad, og jeg kan næste ikke vente med at se, hvad vores fantastiske hold på og bag scenen finder på, sagde direktøren. Samtidig med indvielsen af den nye teltdug er holdet startet på læseprøverne til årets revy. Bodil Jørgensen, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Mads Knarreborg er årets hold på scenen, Joy-Maria Frederiksen står for instruktionen, og Joakim Pedersen er i spidsen for Cirkusrevyens band.

Cirkusrevyen har premiere 11. maj.

LÆS OGSÅ: Derfor er det slut med 'Familien fra Bryggen'