Realitypar om eget program: Terapeutisk og tåkrummende

Tim og Melyza dukker op i '90 Day Fiancé' og lukker seerne ind i deres forhold, som blandt andet byder på et stort svigt og et vovet forsøg på at gøre det hele godt igen.

I den amerikanske realityserie '90 Day Fiancé: The Other Way' på Dplay følger vi en håndfuld håbefulde amerikanere, der forlader deres hjem og alt de kender for forfølge kærligheden og flytte om til deres udkårne i et fremmed land.

LÆS OGSÅ: '90 Day Fiance'-par om programmet: Det er ubehageligt!

På søndag møder vi så parret 34-årige Tim fra Texas i USA og 29-årige Melyza fra sydamerikanske Colombia.

- Det har været både terapeutisk og tåkrummende at skulle dele vores historie. Ikke bare at skulle se os selv på tv, men også at dele så meget ud af vores privatliv, forhold og familie. Men jeg synes helt sikkert, det har gjort os stærkere som par, forklarer Melyza til Realityportalen.

Tim, 34, USA & Melyza, 29, Colombia i '90 Day Fiancé: The Other Way, sæson 2 (Foto: TLC)
Tim, 34, USA & Melyza, 29, Colombia i '90 Day Fiancé: The Other Way, sæson 2 (Foto: TLC)

LÆS OGSÅ: Realitystjernes liv forandret for altid: Jagtede morder

Ødelagt tillid

Tim og Melyza mødte hinanden en aften i byen, da Melyza arbejdede som au pair i den amerikanske stat Iowa, hvor Tim studerede. Tim og Melyza havde straks kemi, og de blev ved med at holde kontakten, selvom Melyza kort efter deres første møde måtte flytte væk, først til Boston og siden helt tilbage til Colombia.

LÆS OGSÅ: Gustav savner at lave tv

Planen blev derfor, at Melyza skulle flytte til Texas for at bo med Tim. Men så gjorde Tim noget, som ødelagde Melyzas tillid til ham. Nu er det Tim, der flytter til Columbia for at vinde Melyzas kærlighed og tillid tilbage - og ikke mindst for at overbevise Melyzas skeptiske mor om, at han er den rette for hendes datter, og det er her parrets historie starter i den nye sæson af '90 Day Fiancé'.

- Det var et kæmpe skridt at flytte til Columbia. Selvom jeg er fuldstændig forelsket i landet, indbyggerne og kulturen, så er det lidt intimiderende at skulle lære et nyt sprog og en ny kultur at kende og at man altid stikker ud i mængden, forklarer Tim til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Tinas familietragedie: Mor og far brændt ihjel

Først var den hjerteknuste Melyza da heller ikke meget for idéen om, at Tim skulle flytte ned til hende - og så endda med et kamerahold i nakken.

- I starten troede jeg, han havde det hele i munden. Jeg troede ikke på, at han ville flytte om til mig, og selvom det var noget, jeg altid havde drømt om, så var det i sidste ende bittersødt, fordi timingen ikke var den bedste, forklarer Melyza.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert blev hjemløs

Forskånet

Selvom der bestemt har været konflikter i forholdet på grund af Tims tillidsvigt, som man kommer til at høre alt om i programmet, så har parret heldigvis været forskånet for konflikter af den racistiske slags, som desværre ikke er unormalt for blandede par som dem selv, hvor Tim er hvid amerikaner og Melyza er sydamerikansk latina.

- I starten af vores forhold, var jeg af og til nervøs, fordi jeg ikke kendte hans familie eller venner, og vi er tydeligvis meget forskellige. Jeg tror, jeg var bekymret for, at det skulle være et stort kulturelt chok, men sådan gik det heldigvis ikke, forklarer Melyza.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde raser: Jeg er ikke realitydeltager!

Tim selv skænkede det dårligt heller nogen tanke, at hans kæreste var mørkere i huden end ham.

- Jeg har aldrig rigtig tænkt noget over, at vi var et blandet par, før vi kom med i det her program. Men så indså jeg, at det er noget, jeg er nødt til at være opmærksom på. Hvis ikke for at beskytte Melyza, så for at kunne lære andre, der måske er mere ignorante overfor den slags, om blandede par, siger han.

LÆS OGSÅ: LISTE: De bedste citater fra ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: Nik fra Nik & Jays lillebror springer ud som musiker