Raser efter tv-program: Det skal stoppe

En omtale i et medie efter premieren på 'Min egen kurs' fik Emil Midé Erichsen til at springe irriteret til tasterne tirsdag aften.

Emil Midé Erichsen er lige nu aktuel i en ny programserie, som har fået navnet 'Min egen kurs' på TV 2 Fri, hvor han tager kendte ansigter med på sejltur med Havana.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mary nyder Australien med Frederik og børnene

Programseriens første afsnit havde premiere den 19. december, og efterfølgende har programmet både modtaget ris og ros fra flere medier.

Blandt andet har Politikken skrevet at 'indholdet handler mest om brasekartofler og dykkerture' i en klumme, og den har fået programmets hovedperson, Emil Midé Erichsen, til tasterne. Men det er ikke kritikken af programmet, som har gjort Emil utilfreds.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha jubler over babylykke

Den 32-årige sejler er træt af, at at Politiken ikke har styr på deres fakta. I deres omtale bruger de nemlig et forkert navn.

- Jeg kan fint leve med, at mit program med Prins Nikolai ikke er alles kop the. Men jeg bliver lidt ærgerlig over, at I omtaler mig som Emil Beha Erichsen. For det hedder jeg ikke, indleder Emil et længere opslag på Instagram, hvor han gør klart, at han i flere år har prøvet at skabe sin egen identitet og slippe for udelukkende at blive omtalt som søn af Mikkel Beha Erichsen eller barnebarn af Troels Kløvedahl.

- Jeg har i knap ti år accepteret, at en stor del af pressen har døbt mig og mine brødre 'Beha-brødrene'. Jeg forstår, at navnet Beha trækker mere opmærksomhed end Midé Erichsen, som jo er mit efternavn. Men lige i forbindelse med det her program ærgrer det mig, slår han fast og forklarer:

-  Programmet handler netop om at være vokset op i en offentlig familie og den tvivl, der bl.a. følger med - tvivl om, hvorvidt jeg har fået muligheden for at lave det her fjernsynsprogram, fordi jeg er søn af Mikkel Beha og barnebarn af Troels Kløvedal, eller fordi jeg faktisk er dygtig til det jeg gør.

LÆS OGSÅ: Efter familiedrama: Får professionel hjælp

Emil Midé Erichsen mener, at når han bliver omtalt 'Beha', så gør det det svært for ham at stå på egne ben. Dog slår han fast, at han er glad og stolt af sin familie.

- Jeg prøver på ingen måde at lave et oprør. Jeg er heller ikke i tvivl om, at det helt sikkert har tjent til min fordel at være tredje generation sejler og formidler - med de sammenligninger, der følger på godt og ondt, skriver han.

Læs hele opslaget fra Instagram herunder. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Emil Midé Erichsen (@emilmideerichsen)