Prisfest i stor brøler: Glemte Ghita

Kan man glemme at invitere selveste Ghita?

Ghita Nørby har tidligere kastet glans over "Årets Svend". Men i år glimrede hun ved sit fravær, og Jim Lyngvild måtte derfor undvære sin foretrukne ledsager. Arrangørerne havde nemlig glemt at invitere den elskede skuespiller.

Det fortalte Jim Lyngvild HER&NU ved ankomsten til Torvet i Svendborg, hvor de prestigefyldte publikumspriser blev uddelt til skuespillere og bagmænd.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson ‘Robinson’

– Svend Prisen havde glemt at invitere Ghita. Det blev hun først for to dage siden, og så havde hun altså andre planer, fortalte den 42-årige tøjdesigner, der i stedet havde sin mand, Morten Paulsen som ledsager. De bor sammen i et vikingepalads på Sydfyn.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Birthe Neumann vinder to priser ved Svend Prisen.

LÆS OGSÅ: Deltager i voldsom ulykke: ‘Robinson’ har taget alt fra mig

Den 86-årige skuespiller modtog ellers hædersprisen i 2018, hvor Danmarks diva vakte stor opsigt i et orgie af en haute couture-kjole bestående af to millioner hanefjer. Den var kreeret af Jim Lyngvild, der en god ven af skuespilleren.

Arrangørerne var naturligvis kede af forglemmelsen.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson ‘Robinson’

– Med et helt nyt hold af afviklere på "Årets Svend" opstod der desværre en misforståelse omkring årets invitationer, hvilket førte til Ghita ikke fik sin invitation i første omgang. Det var heldigvis en svipser, vi selv fik fanget før festen. Ghita fik sin invitation øjeblikkeligt, og vi havde en god og ærlig dialog om den hændelige misforståelse. Ghita havde fuld forståelse for situationen og ville gerne have deltaget, hvis det havde været muligt.

Ghita står kært i hjertet hos både "Svend" og Svendborg, så lejligheden blev naturligvis benyttet til at invitere Ghita til næste års "Svend", fortæller Anja Mia Haas, eventchef, SvendborgEvent.

LÆS OGSÅ: SE HER: Vild kemi mellem Asta Björk og Jimilian