Michael Douglas mellem datteren Carys Zeta Douglas i hvid Elie Saab-kjole, og
hustruen Catherine Zeta Jones i en rød Elie Saab-kreation.
Michael Douglas mellem datteren Carys Zeta Douglas i hvid Elie Saab-kjole, og hustruen Catherine Zeta Jones i en rød Elie Saab-kreation.

Pensionen må vente: Det grå guld hitter

78-årige Michael Douglas har ikke tid til at være på pension.

Der var stående bifald til den 78-årige filmlegende Michael Douglas, da han fik overrakt en hæderspris, en gylden palme, i Cannes for hans lange indsats i filmindustrien.

Artiklen fortsætter under videoen af Amalie og Mikkel...

Hans dokumentarfilm 'Michael Douglas, The Prodigal Son' blev vist ved festivalen, og ved hans side var hustruen gennem mere end 20 år, 53-årige Catherine Zeta Jones og parrets 20-årige datter, musikeren Carys Zeta Douglas.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender' kommer til Fyn

Michael Douglas huskes især som 80’er og 90’er-ikon i film som 'Wall Street' og 'Farligt begær'. Han har blandt andet to Oscars stående hjemme på kaminhylden sammen med tre Golden Globes og blev nomineret til flere priser for hovedrollen i Netflix-serien 'The Kominsky Method' fra 2021, hvor han spiller Sandy Kominsky, som kæmper mod kræft.

De gode gener har Michael Douglas efter sin forældre, Kirk Douglas og Diane, som blev skilt, da Michael var otte år gammel.

LÆS OGSÅ: Frederik ude af ‘Bachelorette’: Nu fortryder Julie

Kirk Douglas døde i 2020 som 103-årig, og han nåede at fejre krondiamantbryllup med sin hustru Anne Buydens i 2019, som døde kort efter Kirk som 102- årig.

– Det gode ved at blive ældre er, at du er meget mere omhyggelig med at vælge, hvordan du bruger din tid, har Michael Douglas fortalt i et interview, hvor han også afslører, at hans hustru og børn driller ham med, at han planlægger ferier tre til seks måneder ud i fremtiden.

– Men det er jo vigtigt at planlægge sin tid, for lige pludselig har du ikke uendelig tid. Din tid er definitivt nu, sagde Michael Douglas, som i 2010 overlevede kræft i tungen, hvilket gav ham et helt nyt syn på livet.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Hele kronprinsfamilien er i mål til Royal Run

– Det føles som at blive genfødt, når du overlever kræft og kommer du på den anden side. Du ser dine prioriteter helt anderledes. Du sætter meget mere pris på dit ægteskab og dine børn, og ser alting lidt mere klart og opløftende.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Prinserne kommer i mål til Royal Run