(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

'Paradise'-Ronnie sætter ord på skilsmisse: Sælger huset

Det har tilsyneladende ikke været nogen nem beslutning for parret at gå hver til sit.

For nylig blev det bekræftet, at Ronnie Borregaard, der tjekkede ind på 'Paradise Hotel' i både 2009 og 2012, igen er single efter et længere forhold og ægteskab med Line Rømer Borregaard, som han har børnene Alberte, Villads og Aura med.

Det var Line, der er influencer, som kunne dele den triste nyhed på sin platform - men nu tager Ronnie også bladet fra munden.

LÆS OGSÅ: David Jarsbo afslører: Her skal vi i retten

Artiklen fortsætter under videoen.

Det sker i et Facebook-opslag:

- Line og jeg har besluttet at gå hvert til sit. En utroligt svær beslutning, men den har været undervejs igennem et stykke tid, skriver Ronnie og fortsætter:

- Vi havde begge håbet, at vi kunne stå distancen sammen - i resten af vores liv. I fuld enighed er vi nået til en erkendelse af, at vi, af respekt for hinanden, vores ønsker og drømme, nu skal tilføje nye kapitler i vores egne historier.

Opslaget slutter den tidligere paradiso af med at afsløre, at parrets - og familiens - fælles hjem i Roskilde nu er sat til salg.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Anthon: Klar til Citybois-comeback?

- Vi ser frem til, at vi, hver for sig, skal være de bedste forældre sammen til vores tre guldklumper, skriver Ronnie videre.

Det er ikke første gang, Ronnnie og Line går fra hinanden. Tilbage i 2019 gik de for første gang fra hinanden, men efter noget tid hver for sig, hvor de begge havde andre kærester, fandt de sammen igen. De fik efterfølgende deres tredje barn sammen, men nu er kærligheden altså atter brast.