Nik & Jay deler stor nyhed

Duoen er gaven, der bliver ved med at give. Nu er de klar med tre ny singler.

Med en 'fuck-janteloven-attitude' og stramme bandanaer indtog to unge mænd fra Værløse den danske musikscene i 2002.

Det var dog ikke alle, der var lige begejstret for den splinternye duo. Duoen blev kaldt "døgnfluer i selvsving", der skulle nyde pigeskrigene, så længe de varede.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke
Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen møder Andreas Odbjerg på den røde løber til DMA...

Alligevel holdt de to unge drengerøve sammen, og i årenes løb har de løftet flere statuetter til store danske award shows.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-babe har født I dag, 20 år senere, lever Nik&Jay stadig, og de har gode nyheder. - I Taknemmelighedens & i Ydmyghedens navn vil vi gerne fejre Nik & Jay's 20 års jubilæum, skriver den populære popduo i en pressemeddelelse, hvor de offentliggørerer, at de i forbindelse med jubilæet vil udgive 3 nye numre. - D. 17.6.2002 Kom vores første single 'Nik & Jay' ud. Det vil vi gerne markere ved at give jer 3 nye numre, samlet under navnet 'Lys Over Land 1'. Værsgod. Det er jeres nu, skriver de. LÆS OGSÅ: Kan du genkende ham? Ryan Gosling spiller Ken i ny ‘Barbe’-film Derudover takker de deres mange fans, som har været ved deres side gennem årene.

- Vi er så taknemmelige for at have fået lov til at dele musikken, koncerterne og hele denne eventyrlige rejse med jer alle sammen. Det har kun kunnet lade sig gøre fordi hver & én af os var med på lige netop dén måde, dét sted & dét tidspunkt, vi nu var tilstede på.

LÆS OGSÅ: Philip rejst fra Simone og Vilmar: Det er det hårdeste