Mingus støttede mor: Svære tider

Anne Louise Hassings søn Mingus havde en personlig anmeldelse af sin mors nye bog, og hvor han bliver nævnt.

Solen glitrede i havet, og stemningen var i top, da Anne Louise Hassing, 56, torsdag i sidste uge på en husbåd kunne fejre, at hun netop har udgivet sin debutbog 'Balance midt i livet', der handler om overgangsalderen.

Med som gæst var hendes søn Mingus Hassing Hellemann, 19, der også optræder i den personlige bog.

– Jeg har skimmet det afsnit, hun har skrevet om mig, og jeg synes, at hun har skrevet nogle gode ting. Jeg synes også, at det er vigtigt, at hun sætter fokus på, hvordan forholdet har været mellem mig og min mor især i mine teenageår. Hvordan vi har kunnet kommunikere sammen, fordi det jo er svært at bo sammen med sin teenagesøn, når man selv er i overgangsalderen. Man har ligesom hver sit, forklarede Mingus, der har et tæt forhold til sin mor. Efter sommerferien tager han hul på sit andet sabbatår.

LÆS OGSÅ: Dramatisk afsked: Ude af 'Paradise Hotel'

– Lige nu er jeg tourmananger, så jeg er røget lidt mere over i musikbranchen, som min far også er. Jeg interesserer mig meget for det, han laver og spiller også selv musik, fortalte Mingus, hvis far er komponisten Peter Hellemann, 53.

Ligesom sin mor har Mingus dog også slået sine folder som skuespiller i blandt andet 'Far til fire'-filmene, og han har ikke tænkt sig at lægge skuespillet på hylden.

LÆS OGSÅ: Livslang kærlighed: Her er Christian Eriksens kæreste

Anne Louise havde ti receptionen sørget for veganske retter, der også er opskrifter på i hendes bog.
Anne Louise havde ti receptionen sørget for veganske retter, der også er opskrifter på i hendes bog.