Margot Robbie faldt for sin ven: Bofælle blev ægtefælle

Det tog noget tid, før deres forhold blev romantisk.

I løbet af de seneste år har 33-årige Margot Robbie for alvor slået sit navn fast på baggrund af sine skuespilspræstationer i film som 'I, Tonya', 'The Wolf of Wall Street', og senest i den aktuelle film 'Barbie'.

LÆS OGSÅ: Regitze og Karsten fra 'Fede forhold': Det har reddet vores liv sammen

Skuespilleren har siden 2016 været gift med den jævnaldrende filmproducent Tom Ackerley, som hun mødte i 2013 under produktionen på 'Suite Française', hvor han arbejdede bag kulissen som assisterende instruktør. Det tog dog noget tid, før deres forhold blev romantisk.

De opbyggede først et tæt venskab, men samtidig begyndte de også at arbejde mere fast sammen, da de i 2014 stiftede produktionsselskabet LuckyChap Entertaintment.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler forarger: Upassende!

Margot Robbie og Leonardo Dicaprio til premieren på
'The Wolf of Wall Street' i 2013. – Det var utroligt at
arbejde med Leo. Han har altid været en af mine
yndlingsskuespillere, fortalte Margot efterfølgende.
Margot Robbie og Leonardo Dicaprio til premieren på "The Wolf of Wall Street" i 2013. – Det var utroligt at arbejde med Leo. Han har altid været en af mine yndlingsskuespillere, fortalte Margot efterfølgende.

– Vi var venner så længe. Jeg var altid forelsket i ham, men jeg tænkte, at han aldrig ville gengælde mine følelser. ”Nu skal du ikke gøre det underligt, Margot. Du skal ikke være idiotisk og fortælle, at du kan lide ham”, tænkte jeg. Men så skete det, og jeg tænkte, selvfølgelig er vi sammen. Det her giver så meget mening, har hun sagt til Vogue.

LÆS OGSÅ: Robert i retten: Nynne var jaloux på min søn

Men starten på deres romantiske forhold var ikke udramatisk. Da de begyndte at date, boede de i et bofællesskab i London med fem tætte venner, som de ikke indviede i den spirende romance.

– Vi holdt forholdet hemmeligt, fordi vi ikke rigtigt tog det seriøst. Vi var begge meget sådan: ”Vi er bare venner”. Men så fandt alle ud af det. Det var dramatisk. Jeg vil ikke gå i detaljer, men lokummet brændte. De frygtede, det ville ødelægge gruppen, men det gjorde det ikke. Det hele var fint, har Margot fortalt til The Guardian.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Der var en mening med ulykken

Margot Robbie, 33, og
hendes ægtefælle, Tom
Ackerley, 33,
til pressedag
for filmen
”Barbie”.
Til venstre
står David
Heyman, der
har været
producer på 'Barbie' sammen med
ægteparret.
Margot Robbie, 33, og hendes ægtefælle, Tom Ackerley, 33, til pressedag for filmen ”Barbie”. Til venstre står David Heyman, der har været producer på 'Barbie' sammen med ægteparret.

I dag bor ægteparret sammen i Los Angeles. De arbejder løbende sammen på filmprojekter via deres produktionsselskab, og de nyder at kunne udvikle og arbejde på projekter sammen, har Margot Robbie fortalt til Psychologies Magazine.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Der var en mening med ulykken

– Jeg har fået fortalt af mange i showbiz, at det er en dårlig idé at arbejde sammen med sine nærmeste, men sådan ser jeg det slet ikke. Jeg mener, at det er en kæmpe fordel, at jeg kan arbejde med Tom, siger hun.

Parret har endnu ikke børn, men det kan der sagtens blive lavet om på.

– Hvis jeg ser 30 år frem i tiden, så ser jeg en stor julekomsammen med masser af børn. Men bestemt ikke lige nu. Det er 100 procent sikkert, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Løvindes gode investering: Ingen troede på det