Mads Mikkelsens store succes: Kongen af Cannes

Mads Mikkelsen hænger ud med verdensstjerner i Cannes.

Om det er sammen med Harrison Ford, 80, eller Johnny Depp, 59, så færdes Mads Mikkelsen hjemmevant blandt de store Hollywood-stjerner. Den 57-årige dansker havde det som blommen i et æg under Cannes Film Festival sidste uge.

LÆS OGSÅ: Efter tragisk død: Nu deler Albert Dyrlunds forældre nyt

Her deltog han i verdenspremieren på 'Indiana Jones and the Dial of Destiny', hvor han spiller en nazistisk videnskabsmand, men allerede dagen inden han var på den røde løber med Harrison Ford, var alles øjne rettet mod ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sammen med fru Hanne var han inviteret til premieren på Johnny Depps comeback film, 'Jeanne du Barry', og det vakte opsigt. For da Depp i 2020 efter en retssag om vold blev droppet fra 'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder', overtog Mikkelsen hans tjans som Gellert Grindelwald.

Artiklen fortsætter under billedet...

Men trods det er der ikke et ondt ord mellem de to skuespillere. Det kunne man se i biografen, da filmen var slut. Mens alle klappede af Johnny, stak han selv næven frem til Mads, der sad foran ham, og gav ham et fast håndtryk. Bagefter krammede de også hen over stoleryggen og fik en god snak.

LÆS OGSÅ: Mads forklarer: Sådan er mit forhold til Josefine